Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΑΦΝΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ είναι εδώ και λίγες ώρες η Χριστιάνα Αριστοτέλους... 

Ένας από τους ανθρωπους που μέσα από την εκπομπή της αγάπησε πραγματικά και παρουσίασε την δικιά του συγκλονιστική ιστορία έφυγε σήμερα ξαφνικά από τη ζωή.

Η είδηση αυτή κυριολεκτικά κομμάτιασε την οικοδέσποινα της εκπομπής «Για Σένα», αφού ο Ανδρέας αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα καρδιάς. 

Ο τότε καλεσμένος - ένας εκ των δύο καλεσμένων τότε της εκπομπής - είχε μιλήσει για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την καρδιά του κάνοντας την παρουσιάστρια να παρακαλάει το Θεό να βρεθεί μια λύση. Από νωρίς το μεσημέρι όταν πληροφορήθηκε την είδηση, προσπαθούσε να επικοινωνήσει με την οικογένεια του και να τους στείλει τα θερμά της συλλυπητήρια.

 Ένιωθε πως έπρεπε να το κάνει. Ηθελε να το κάνει. Ομως στην εκπομπή, αρκέστηκε να πουν οι άνθρωποι εκεί ένα απλό... Αντίο Ανδρέα, ένα Καλό Ταξίδι.
Ο Ανδρέας εδώ και καιρό "πάλευε" σαν λιοντάρι. Τελικά δεν άντεξε. Η καρδιά του τον πρόδωσε. Καλό ταξίδι Ανδρέα μας.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/


--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου