Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ - AYTO EINAI TO ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΝΤΥΣΕ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΚΛΗΡΟΥ

Τροχαίο δυστύχημα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου εθνοφρουρού Χαράλαμπου Χαραλάμπους, από το Καλό Χωριό της Κλήρου, σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στην επαρχία Λευκωσίας.

Σε δηλώσεις του, ο Υπεύθυνος Τροχαίας Λευκωσίας Χάρης Ευριπίδου είπε ότι γύρω στις 04:30, ο 20χρονος στρατιώτης οδηγούσε σαλούν αυτοκίνητο στον δρόμο Λευκωσίας - 

Παλαιχωρίου με κατεύθυνση το Παλαιχώρι, και σε κάποιο σημείο του δρόμου παρά τη συμβολή προς τον Άγιο Ιωάννη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που ερχόταν από απέναντι. Ακόμη πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, το άλλο αυτοκίνητο φέρεται να οδηγούσε η 67χρονη θεία του 20χρονου, μαζί με τον σύζυγό της.

Ο κ. Ευριπίδου σημείωσε πως από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 20χρονος στρατιώτης, ενώ σοβαρά τραυματίστηκαν η θεία και ο θείος του, που επέβαιναν στο όχημα που ερχόταν από απέναντι.

Όπως πρόσθεσε ο κ. Ευριπίδου, οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται, ενώ διερευνάται επίσης και το ενδεχόμενο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ, κόπωσης ή υπνηλίας. Τα θανατηφόρα τροχαία αυξάνονται, δήλωσε χθες στην εκπομπή του «Σίγμα» «Μεσημέρι και Κάτι» ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης, καθώς το 2014 έφθασαν τα οκτώ.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου