Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Euroleague: «Αιώνιες» δοκιμασίες!

Euroleague: Εκτός έδρας δοκιμασίες για τους “αιώνιους”Δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό, που καλείται να κάνει την... υπέρβαση στην έδρα της Μπαρτσελόνα, χωρίς τους Σπανούλη και Πρίντεζη.
Ντεμπούτο για τον Φραγκίσκο Αλβέρτη στον πάγκο του Παναθηναϊκού, στην έδρα της Ανατολού Εφές
Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο έργο απόψε στο “Παλάου Μπλαουγκράνα”(22:00, ΔΤ), αφού αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα, ν μοναδική ομάδα που παραμένει αήττητη στο Top 16

Οι “ερυθρόλευκοι” μετρούν τρεις συνεχόμενες ήττες στη φάση των “16” και πλέον βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την πρόκριση (4-5 το ρεκόρ τους).

Οι Πειραιώτες θα παραταχθούν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αναζητεί λύσεις για να καλύψει τις απουσίες τους. Ο Έλληνας γκαρντ ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, ενώ ο Έλληνας φόργουορντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση.

Δυο ώρες νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στην Κωνσταντινούπολη της Ανατολού Εφές (20:00, Novasports 2), στο ντεμπούτο του Φραγκίσκου Αλβέρτη στον “πράσινο” πάγκο.

Ο “Φράγκι” αντικατέστησε τον Αργύρη Πεδουλάκη και έχοντας στο πλευρό του τους Σωτήρη Μανωλόπουλο και Δημήτρη Πρίφτη θα επιδιώξει να γυρίσει στην Αθήνα με το “διπλό”, κόντρα στην εκ των ουραγών του ομίλου, χωρίς τους τραυματίες Γκιστ και Κάρι.

Ο Παναθηναϊκός με την απρόσμενη ήττα από την Λαμποράλ Κούτσα στο ΟΑΚΑ έμπλεξε σε περιπέτειες ακόμα και όσον αφορά στην πρόκρισή του στην οκτάδα της διοργάνωσης (έχει ρεκόρ 4-5 μαζί με Ολυμπιακό και Φενέρ) για αυτό και η νίκη επί της Εφές κρίνεται επιτακτική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και η βαθμολογία

Ε’ Όμιλος

Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ-Ουνικάχα Μάλαγα 69-67
Λαμποράλ Κούτσα-Αρμάνι Μιλάνο 65-83
Εφές Αναντολού-Παναθηναϊκός (20:00)
Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός (22:00)

Βαθμολογία Ε’ ομίλου (σε 9 αγωνιστικές)

Μπαρτσελόνα 9-0
Αρμάνι Μιλάνο 7-3*
Ουνικάχα Μάλαγα 5-5*
Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ 5-5*
Ολυμπιακός 4-5
Παναθηναϊκός 4-5
Εφές Αναντολού 2-7
Λαμποράλ Κούτσα 2-8*

*Φενερμπαχτσέ, Μάλαγα, Λαμποράλ και Αρμάνι σε 10 αγωνιστικές

Πηγή: newsit.gr

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου