Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ο Μαλάς πείστηκε και θα τρέξει ως υποψήφιος των Νέων Δυνάμεων

Ισχυρό ψηφοδέλτιο που να συσπειρώνει το κομματικό σύνολο είναι το ζητούμενο των σημερινών συνεχόμενων συνεδριών του Πολιτικού Γραφείου και της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ που θα ασχοληθούν με τις ευρωεκλογές του Μαΐου.

Οι αξιολογήσεις των προτάσεων που έγιναν από τις κομματικές ομάδες βάσεις συνεχίζονται, χωρίς όμως να έχει οριστικοποιηθεί το σκηνικό σε σχέση με τα πρωτοκλασάτα στελέχη της ανώτατης κλίμακας της ηγετικής πυραμίδας αλλά και παγκύπριας εμβέλειας στελεχών. Ο προβληματισμός θα συνεχιστεί και σήμερα στο Πολιτικό Γραφείο, που είναι επιφορτισμένο με την ετοιμασία εισήγησης προς την Κεντρική Επιτροπή.

Υπό τη βάσανο του προβληματισμού παραμένει κατά πόσο θα εκτεθεί ως υποψήφιος στέλεχος της Γραμματείας, παρά τη διατυπωθείσα προ καιρού άποψη ότι αποκλειόταν μια τέτοια προοπτική. Στις κομματικές ομάδες είχαν κατατεθεί από τη Γραμματεία τα ονόματα του Νεοκλή Συλικώτη και του Στέφανου Στεφάνου.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κατάληξη ούτε και στο θέμα του υποψηφίου από τις Νέες Δυνάμεις. Ο τέως προεδρικός υποψήφιος Σταύρος Μαλάς, μετά από ασφυκτικό πρέσινγκ, κάνει δεύτερες σκέψεις και παρουσιάζεται έτοιμος να «τρέξει» ως υποψήφιος, διαφοροποιώντας έτσι το σκηνικό σε ό,τι αφορά τις Νέες Δυνάμεις. Κομματικές πηγές αναφέρουν ότι στη βάσανο της Κεντρικής Επιτροπής θα τεθούν όλα τα ονόματα που θα εισηγηθεί το Πολιτικό Γραφείο και θα γίνει ψηφοφορία. Όπως είθισται, πάντα μυστική ψηφοφορία για τον τελικό καταρτισμό του ψηφοδελτίου.

Διεργασίες και στο ΔΗΚΟ
Στο ΔΗΚΟ οι διεργασίες και οι επαφές του προέδρου του κόμματος δεν έχουν αποδώσει ακόμη τα αναμενόμενα για υποψηφιότητα από το άλλο μισό ΔΗΚΟ που δεν τον στήριξε στις ενδοκομματικές εκλογές. Η επιχειρηματίας Τασούλα Τσόκκου που προσεγγίστηκε απάντησε αρνητικά.

Προσπάθειες όπως ανοίξει η βεντάλια των υποψηφιοτήτων με προσέγγιση του πρώην αναπληρωτή προέδρου του ΔΗΚΟ Νίκου Κλεάνθους όπως και του παρουσιαστή του Μέγκα Παύλου Μυλωνά, δεν απέδωσαν καρπούς.

Οι υποψηφιότητες που παραμένουν για το ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ είναι της ευρωβουλευτίνας Αντιγόνης Παπαδοπούλου, του μέλους του Εκτελεστικού Κώστα Μαυρίδη, του προέδρου της ΝΕΔΗΚ Γιάννη Παναγιώτου, του στενού συνεργάτη του προέδρου του ΔΗΚΟ Λάκη Μεσημέρη.

Νεότερα αναμένονται από βδομάδας με την ολοκλήρωση των επαφών του Νικόλα Παπαδόπουλου με προσωπικότητες του χώρου αλλά και πέραν του στενού κομματικού χώρου. 

- Source : http://www.philenews.com

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου