Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! 16χρονη σκότωσε 43χρονο στο σεξ.. Διαβάστε τι του έκανε...

Σοκάρει η είδηση για μια 16χρονη από τις ΗΠΑ η οποία φέρεται να δολοφόνησε το σύντροφό της κατά τη διάρκεια ερωτικού παιχνιδιού.





Όπως έγινε γνωστό η Jessica Burlew τον «στραγγάλισε και χάραξε το δέρμα του με ξυραφάκια»


Όλα αποκαλύφθηκαν όταν ο άτυχος Jason Ash, ηλικίας 43 ετών, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι της μητέρας της, ενώ η 16χρονη συνελήφθη.




Όπως ισχυρίστηκε η ίδια στους αστυνομικούς, ο σύντροφός της πέθανε κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, όταν το επικίνδυνο ερωτικό παιχνίδι «πήγε πολύ στραβά».




Πάντως, σύμφωνα με την αστυνομία, η Burlew τον Ash και όταν εκείνος έχασε τις αισθήσεις του τον χάραξε με ξυράφι προκειμένου να ανακτήσει τις αισθήσεις του.


Από την πλευρά της, η μητέρα της κοπέλας, Tracey Woodside, δήλωσε στις αρχές ότι η κόρη της, που πάσχει από σχιζοφρένεια και αυτισμό, την πήρε τηλέφωνο το βράδυ του Σαββάτου και της ζήτησε να επιστρέψει άμεσα στο σπίτι επειδή ο φίλος της είχε χάσει τις αισθήσεις του. Όταν μπήκε στο σπίτι, πάγωσε όταν είδε τον νεκρό άνδρα, ενώ η κόρη της φαινόταν να μην έχει πλήρη αντίληψη του τι είχε συμβεί.

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---


Πηγή: ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΙ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου