Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

BOMBA: ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ 19ΧΡΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΟΣΜΟ

ΑΥΤΟ που πραγματικά συμβαίνει με το γραφείο ευημερίας είναι πέρα για πέρα προκλητικό και καλό θα είναι το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων να κάνει ένα μαζικό ξεκαθάρισμα με ανθρώπους πιο... κοινωνικούς και πιο... υγιείς.

"Κοινωνική" Λειτουργός (δεν είναι τυχαίο που το κοινωνική του βάζουμε στα εισαγωγικά) που... εδρεύει σε γραφείο της επαρχίας Λευκωσίας πριν από λίγες μέρες κατάφερε με τον... "ευγενή" τρόπο της να κάνει ένα 19χρονο παιδί ο οποίος "παρακολουθείτε" εκείνος και η οικογένεια του να θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy, η κοινωνική λειτουργός τον κάλεσε στο γραφείο προκειμένου να δει αν όλα πάνε καλά στην οικογένεια του κι αν επιτέλους βρήκε δουλειά...

Ο νεαρός σύμφωνα με μάρτυρες που ήταν εκεί περίμενε υπομονετικά στο σαλονάκι μέχρι να έρθει η σειρά του. Κάποια στιγμή η... προηγούμενη κοινωνική λειτουργός του βγήκε εκεί στο σαλόνι και όταν είδε τον 19χρονο άρχισε μπροστά σε όλους τους άλλους να τον ρωτάει για την ζωή του.

"Τι γίνεται Χ.... βρήκες δουλειά?"

"Οχι, κυρία αλλά ψάχνω"

"Ο αδελφός σου, μιλάτε επιτέλους ή είστε ακόμα τσακωμένοι?

"Λίγο καλύτερα από πριν...."

"Η μητέρα σου μένει ακόμα με εκείνον τον άνδρα ή χώρισαν ? Μένει μαζί σας ή στο σπίτι του?"

Κόκκαλο το παιδί και με σκυμένο το κεφάλι.... Ερωτήσεις που, αν μη τι άλλο αποκάλυπταν μεν την σκληρή πραγματικότητα που βίωνε το 19χρονο παλικάρι όμως τον έκαναν να αισθανθεί τόσο άσχημα και μειονεκτικά που παρακαλούσε τον Θεό να ανοίξει η γη να τον καταπιεί.

 Πως είναι δυνατόν ένα παιδί να γίνει... πρωταγωνιστής όσων ήταν εκεί στο σαλόνι και μάρτυρες όλων αυτών που απερίσκεπτα η "κοινωνική" λειτουργός ρωτούσε? Που είναι η παιδεία και η μόρφωση αυτών των γυναικών και πόση έλλειψη από ήθος και αξίες έχει ένας άνθρωπος να ρωτάει τέτοια προσωπικά και οικογενειακά προβλήματα μπροστά σε τρίτους? Μήπως πρέπει λίγο να... ξεβρωμήσει το συγκεκριμένο πόστο από κάποιες/οιους ανίκανους λειτουργούς?

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου