Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - Ξανά σε ισχύ ο τροποποιημένος πειθαρχικός κανονισμός

Μέσω ανακοίνωσης της, η διοίκηση της Ομόνοιας υπενθυμίζει πως τίθεται ξανά σε εφαρμοφή ο πειθαρχικός κανονισμός για τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών σε περίπτωση μεταφοράς επικίνδυνων αντικείμενων. Νέος «μποναμάς» από τη δικαστική, ύψους 22.400 ευρώ από τη Δικαστική.

Η ανακοίνωση των «πρασίνων»:
«Υπενθυμίζεται στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πως από τον β’ γύρο έχει τεθεί ξανά σε ισχύ ο τροποποιημένος πειθαρχικός κανονισμός της δικαστικής επιτροπής, ο οποίος αναφέρει πως όταν μεταφέρονται επικίνδυνα αντικείμενα στα στάδια από τα οποία κινδυνεύουν σοβαρά ανθρώπινες ζωές, όπως μολότοφ ή ρίψη κροτίδων με πιστόλι ή ρίψη μεγάλης έντασης και/ή δύναμης κροτίδων σε αντίπαλη κερκίδα ή εναντίον ατόμων, τότε η μόνη ποινή θα είναι αποκλεισμός έδρας από την πρώτη φορά, πλέον πρόστιμο. Η ποινή αυτή δεν θα μπορεί να εξαγοραστεί.

Συνεπώς, καλείται ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να μην προβαίνει σε ενέργειες όπως αυτές που περιγράφονται πιο πάνω, για να αποφευχθεί η επιβολή εξοντωτικών τιμωριών στο Σωματείο μας.

Πρόστιμο ύψους 22.400 ευρώ
Η Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ έχει επιβάλει χρηματικό πρόστιμο συνολικού ύψους 22.400 ευρώ στο Σωματείο μας, για όσα είχαν συμβεί στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Πιο κάτω παρουσιάζουμε τις καταγγελίες για τις οποίες παραπέμφθηκε το Σωματείο μας και τις ποινές που του έχουν επιβληθεί από την Δικαστική Επιτροπή:

- Για επεισόδια που δημιούργησαν οπαδοί μας κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (η) και (θ) του Κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής. ΠΡΟΣΤΙΜΟ: 20.000 ευρώ
- Για ρίψη αντικειμένων κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (β) του κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής. ΠΡΟΣΤΙΜΟ: 1200 ευρώ
- Για προσωρινή διακοπή του αγώνα κατά 2 λεπτά κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (ια) του κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής. ΠΡΟΣΤΙΜΟ: 1200 ευρώ

Ενόψει της μεγάλης προσπάθειας που θα γίνει για τα κριτήρια ΟΥΕΦΑ Μαρτίου 2014, είναι σημαντικό να μην χάνονται τόσο σημαντικά χρηματικά ποσά. Καλούμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να δίνει μαζικό και δυναμικό παρών στο γήπεδο, αποφεύγοντας ενέργειες που ζημιώνουν οικονομικά το Σωματείο μας.»

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου