Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Premier League: Στο "Στάμφορντ Μπριτζ" υπάρχει μεγάλο ντέρμπι

Το απόγευμα της Κυριακής διεξάγεται το πιο σημαντικό ματς της 22ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς η Τσέλσι φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Μια παραδοσιακή -πλέον- μονομαχία με εντελώς διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. 

Μεθαύριο στο "Στάμφορντ Μπριτζ" υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί κι αυτό είναι η Τσέλσι που αφενός έχει το δέυτερο καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ της κατηγορίας (μετά τη Μάντσεστερ Σίτι), αφετέρου θα βρει απέναντί της μια αποδυναμωμένη ψυχολογικά και αγωνιστικά (χωρίς Φαν Πέρσι και μάλλον χωρίς Ρούνι) Γιουνάιτεντ. 

Σε αυτά προσθέστε και το γεγονός ότι ο Ντέιβιντ Μόιες δεν έχει νικήσει ποτέ στην καριέρα του τους "μπλε" στο Λονδίνο.

Οι υπόλοιποι διεκδικητές του τίτλου παίζουν αύριο στην έδρα τους, εναντίον σαφώς υποδεέστερων αντιπάλων. Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν καταφέρουν να "κόψουν" βαθμούς, η Φούλαμ από την Αρσεναλ, η Κάρντιφ από τη Μάντσεστερ Σίτι ή ακόμα και η Αστον Βίλα από τη Λίβερπουλ. 

Το Σουόνσι-Τότεναμ της Κυριακής ίσως κρύβει παγίδες για τους "Πετεινούς", ενώ στο "Απτον Παρκ" τόσο η Γουέστ Χαμ όσο και η Νιούκαστλ παίζουν τα... ρέστα τους μετά από συνεχή αρνητικά αποτελέσματα.

Αντιθέτως, η ουραγός Σάντερλαντ διανύει την καλύτερη περίοδό της από το ξεκίνημα της σεζόν και μετράει έξι ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. 

Φιλοδοξεί να τα κάνει επτά με αντίπαλο τη Σαουθάμπτον, η οποία ωστόσο έχει δημιουργήσει πολύ καλή παράδοση στο "Στέιντιουμ οφ Λάιτ" με μία νίκη και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. 

Μονόδρομος είναι οι τρεις βαθμοί για την Κρίσταλ Πάλας που υποδέχεται τη Στόουκ και τέλος "ανάσα" χρειάζεται επειγόντως και η Νόριτς που φιλοξενεί τη Χαλ.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

Σάββατο:

Σάντερλαντ-Σαουθάμπτον

Αρσεναλ-Φούλαμ

Κρίσταλ Πάλας-Στόουκ Σίτι

Μάντσεστερ Σίτι-Κάρντιφ

Νόριτς-Χαλ

Γουέστ Χαμ-Νιούκαστλ

Λίβερπουλ-Αστον Βίλα


Κυριακή:

Σουόνσι-Τότεναμ

Τσέλσι-Μάντσεστερ Γ.


Δευτέρα:

Γουέστ Μπρομ-Εβερτον




ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 21 αγώνες)


Άρσεναλ 48

Μάντσεστερ Σίτι 47

Τσέλσι 46

Λίβερπουλ 42

Εβερτον 41

Τότεναμ 40

Μάντσεστερ Γ. 37

Νιούκαστλ 33

Σαουθάμπτον 30

Χαλ 23

Άστον Βίλα 23

Στόουκ Σίτι 22

Σουόνσι 21

Γουέστ Μπρομ 21

Νόριτς 20

Φούλαμ 19

Γουέστ Χαμ 18

Κάρντιφ 18

Κρίσταλ Πάλας 17

Σάντερλαντ 17 


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source: http://sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου