Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Ανακοινώνει Πιπίνη, κλείνει αύριο Ντε Βινσέτι

Ο προγραμματισμός του ΑΠΟΕΛ που στοχεύει στην ποιοτική, ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας προκειμένου να διατηρήσει τα περσινά κεκτημένα της, προχωρεί με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς, όπως επιθυμεί ο Γιώργος Δώνης.

Ο 28χρονος Ελλαδίτης αμυντικός Χρήστος Πιπίνης βρίσκεται στην Κύπρο και αφού ολοκληρωθεί η τυπική διαδικασία θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 18 μηνών. Είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα τον ΑΠΟΕΛ αφού προπονείται εντατικά.

Αύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του 24χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού Τόμας Ντε Βινσέτι. Μέλος της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ θα μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να πάρει τις υπογραφές στο συμβόλαιο που ετοιμάστηκε και αποδέχτηκαν τόσο ο παίχτης όσο και οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Όσον αφορά στην 4η μεταγραφή ο Γ. Δώνης επιθυμεί την απόκτηση του Σωκράτη Φυντανίδη ο οποίος θέλει να φύγει από τον Ατρόμητο. Υπέγραψε πέρσι 4ετές συμβόλαιο και η ομάδα του θέλει να τον πωλήσει.

Δεν είναι εύκολη περίπτωση αλλά είναι εφικτή αφού ο Γ. Παράσχος δεν τον υπολογίζει στα βασικά του πλάνα. Αν δεν προχωρήσει η περίπτωση αυτή, υπάρχουν στα υπόψη 2-3 ακόμα πολύ καλές επιλογές.

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου