Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Ποιους επώνυμους θα βρει η νέα χρονιά… χωρισμένους;

Το 2013 μπορεί να μην ήταν δίσεκτο, είχαμε όμως πολλούς χωρισμούς. Ζευγάρια της show biz αποφάσισαν να επακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους, δίνοντας τέλος στο γάμο ή στη σχέση τους.

Ένα διαζύγιο που δεν περίμενε κανείς ήταν αυτό της Βίκυς Καγιά με τον Νίκο Κριθαριώτη. Λίγες μέρες πριν γιορτάσουν την επέτειο των τριών χρόνων του γάμου τους, υπέγραψαν τα χαρτιά του διαζυγίου. Χαμηλών τόνων και οι δύο προτίμησαν έναν φιλικό χωρισμό, χωρίς σκηνές και ένταση.

Άλλος ένας γάμος που τελείωσε τη χρονιά που φεύγει ήταν αυτός του Μιχάλη Μουρούτσου με την Αναστασία Περράκη. Μετά τον πολιτικό τους γάμο, παντρεύτηκαν το 2010 με θρησκευτικό, χρονιά που είχε παντρευτεί και η Καγιά με τον Κριθαριωτη. Τόσο ο ολυμπιονίκης, όσο και το μοντέλο απέφυγαν να μιλήσουν για το τέλος του γάμου τους. Και οι δύο όμως έχουν κάνει σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους.

Η Αναστασία Περράκη αποφάσισε να ζήσει για κάποιο διάστημα στην Αίγινα μαζί με τους γονείς της, ενώ την είδαμε και πολύ αλλαγμένη, έχοντας κόψει τα μαλλιά της.

Ένα χρόνο σχεδόν κράτησε η σχέση της Ελένης Φουρέιρα με τον Δημήτρη Πελέκη. Από την πρώτη κιόλας στιγμή δεν είχαν κρύψει τη σχέση τους, έτσι δεν έκρυψαν και το χωρισμό τους. Η τραγουδίστρια μπορεί να χώρισε, αλλά μετά από ένα μικρό διάστημα επέστρεψε στην αγκαλιά του ποδοσφαιριστή Γιώργου Σαμαρά.

Λίγο πριν το γάμο ήρθε και το τέλος στη σχέση της Σταρ Ελλάς Άννας Πρέλεβιτς με τον μπασκετμπολίστα Δημήτρη Χαριτόπουλο. Το τέλος ήρθε μετά από έξι χρόνια σχέσης.

Το 2013 φεύγει μια νέα χρονιά έρχεται και κάθε τέλος είναι και μια νέα αρχή.

Source : www.star.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου