Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Ποιος Νοέμβριος; Αίθριος ο καιρός όλη την εβδομάδα! Άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία

Χαλαρή βαροβαθμίδα καλύπτει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Το απόγευμα στα δυτικά θα καταστούν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, στα βόρεια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, γενικά ασθενείς, 3 μποφόρ, αλλά τοπικά στα ανατολικά και νότια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα δυτικά, αλλά λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει γενικά μικρή άνοδο, αλλά μεγαλύτερη άνοδο στα ορεινά


tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου