Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Μην κοιτάς άλλο πίσω. Το παρελθόν έφυγε και το μέλλον είναι έτοιμο για νέες περιπέτειες. Επαγγελματικά μια πρόταση έρχεται που θα σου αυξήσει τα έσοδα σου.

ΤΑΥΡΟΣ Η ζωή είναι ένας κύκλος και έρχεται η στιγμή να πετύχετε τους στόχους σας. Αρκετά πράγματα θα μπουν στη θέση τους και θα βγείτε επιτέλους νικητές.
ΔΙΔΥΜΟΙ Μία πρόσφατη γνωριμία σας έχει αναστατώσει για τα καλά. Όλα παίζονται σε μία κλωστή και το ρίσκο για κάτι νέο μπορεί να σου φέρει φουρτούνες από εκεί που δεν τις περιμένεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η ευαισθησία σου σε κάνει δυνατό στους έξω και εσωστρεφή στα προσωπικά σου προβλήματα. Κοίτα τους ανθρώπους που σε αγαπάνε γιατί μπορεί να μην στο δείχνουν αλλά δίνουν και την ψυχή τους για σένα. Όπως και εσύ άλλωστε γι αυτούς. Νέα πρόταση σε περιμένει στην δουλειά..
ΛΕΩΝ H δίψα σου για περιπέτεια δε σε αφήνει να ηρεμίσεις και να κατασταλάξεις. Χρειάζεσαι ηρεμία και αλλαγή περιβάλλοντος για να μπορέσεις να βρεις το... λιμάνι σου ή να μείνεις εκεί.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Καιρός να πάμε παρακάτω. Οι αλλαγές μόνο καλό σου έχουν φέρει στη ζωή σου. Προσοχή λίγο στα επαγγελματικά γιατί κάποιοι σου παίζουν περίεργο παιχνίδι.
ΖΥΓΟΣ Σταμάτα να το παίζεις σε διπλό ταμπλό γιατί σίγουρα οι καταστάσεις που πέρασες παλαιότερα θα "ξυπνήσουν" και παλι. Τα επαγγελματικά σας είναι σε μία ξαφνική άνοδο που αν καταφέρεις και την κρατησεις θα πετύχεις αρκετά από τα όνειρά σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ήρθε η μέρα για ανακατατάξεις τόσο στα προσωπικά όσο και στην δουλειά. ΝΑ είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις ξαφνική επιθετικότητα από ανθρώπους που δεν υπολόγιζες. Μπορείς να κρατηθείς στο ύψος σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ Προβλήματα στο σπίτι θα σε φέρουν σου φέρουν τα πάνω κάτω. Η ψυχολογία σου θα κλωνιστεί. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν αναμένεται να σου φέρει ευχάριστα νέα για την δουλειά.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Έρχεται ουράνιο τόξο στα οικονομικά σας μετά από μία απίστευτη μπόρα που περάσατε. Φροντίσε να ξεπληρωσεις αυτά που πρέπει πρωτού κάνεις νέα ανοίγματα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Οι κατάλληλες προυποθέσεις για επιχειρηματικά σχέδια σου ανοίγονται διάπλατα. Με τα κατάλληλα μέσα και ανθρώπους που εσύ εμπιστεύεσαι μπορείς να χτίσεις αυτά που χρόνια είχες στο μυαλό σου. Προσοχή με τη σχέση σου. Τρίτα πρόσωπα θα σας φέρουν σε ρήξη.
ΙΧΘΕΙΣ Μην σπαταλάς άλλο την ώρα σου με ανούσιους φίλους. Κοίτα λίγο τα επαγγελματικά σου που βρίσκονται σε μια σταθερότητα και θα δεις που όλα θα λυθούν με εργασιοθεραπεία.

showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου