Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Έσκασε βόμβα στο ΡΙΚ – Απολύουν την Κενεβέζου

Μεγάλη ανατροπή στο κυπριακό τηλεοπτικό σκηνικό, καθώς το διοικητικό συμβούλιο του ΡΙΚ, ετοίμασε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, επιστολή απόλυσης της επί χρόνια παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και επικαιρικών εκπομπών του κρατικού καναλιού, Αιμιλίας Κενεβέζου.

Οι πληροφορίες, μας αναφέρουν ότι το προσχέδιο της επιστολής απόλυσης της παρουσιάστριας, ετοιμάστηκε από την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς μετά από διαπραγματεύσεις μεταξύ του Δ.Σ του κρατικού καναλιού και της Κενεβέζου, δεν βρέθηκε συναινετική λύση, μεταξύ των δύο πλευρών, στην προσπάθεια για μείωση του μισθού της.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, αν και η παρουσιάστρια αποδέχθηκε να γίνει μείωση στις μισθολογικές απολαβές της, εντούτοις δεν συμφώνησε με το ποσοστό που ζήτησε το ΡΙΚ, το οποίο ανερχόταν στο 30%.

Η παρουσιάστρια αμείβεται με 6 περίπου χιλιάδες το μήνα και επιδίωξη του ΡΙΚ, ήταν το ποσό αυτό να πέσει τουλάχιστον στις 4.600 ευρώ.

Η Αιμιλία δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση και έτσι το Δ.Σ του κρατικού καναλιού, αποφάσισε να ετοιμάσει επιστολή απόλυσης της.

Όσοι το πρόσεξαν, ήδη η παρουσιάστρια απουσιάζει από την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων, εδώ και μερικές μέρες.

Δεν γνωρίζουμε βέβαια, εάν μετά την απόφαση αυτή του ΡΙΚ, η παρουσιάστρια θα κάνει δεύτερες σκέψεις, υποχωρώντας από τη θέση της, προκειμένου να παραμείνει στο τιμόνι της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου