Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Ψευδή τα δημοσιεύματα για επιπτώσεις στον ερωτευμένο Κύπριο υπολοχαγό της Ε.Φ

Σκοπιμότητες εντοπίζονται στον τρόπο με τον οποίο ελλαδικά δημοσιεύματα, επικαλούμενα πληροφορίες, μεταδίδουν ότι ο Κύπριος υπολοχαγός, φίλος γνωστής τραγουδίστριας, θα αντιμετωπίσει βαριές κυρώσεις, μετά την κίνηση του να ανεβάσει φωτογραφία με στρατιώτες του στο Facebook, στην οποία κρατούσαν ένα πανό που αναγραφόταν ένα μήνυμα αγάπης στην τραγουδίστρια.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο υπολοχαγός θα τιμωρηθεί με στρατιωτικές κυρώσεις, ενώ θα παραμείνει στάσιμος στις προαγωγές.

Μάλιστα αναφέρεται ότι οι ποινές που του επιβλήθηκαν από τον αρχηγό της Εθνικής Φρουράς αντιστράτηγο Γεώργιο Μπασιακούλη, θα έχουν επιπτώσεις και στη μετέπειτα καριέρα του υπολοχαγού καθώς σημειώνονται στον προσωπικό του φάκελο και θα λαμβάνονται υπόψη στις ετήσιες κρίσεις αξιωματικών.



Ασφαλείς πληροφορίες του Tothemaonline.com, αναφέρουν εντούτοις ότι καμία πειθαρχική κύρωση δεν αντιμετωπίζει ο υπολοχαγός, αφού δεν υπήρξαν ποτέ, όπως αρχικά γράφτηκε παράπονα από γονείς των στρατιωτών, για το συγκεκριμένο περιστατικό.



Όπως προκύπτει από τα γεγονότα, το Γενικό Επιτελείο Ε.Φ δεν εντοπίζει κανένα παράπτωμα, ή αδίκημα, ενώ μάλιστα οι ίδιοι οι στρατιώτες υπέγραψαν δήλωση, στην οποία αναφέρεται ότι εθελούσια και με δική τους πρωτοβουλία, είχαν ποζάρει δίπλα στον ερωτευμένο υπολοχαγό, στον ελεύθερο τους πάντα χρόνο.

Στον υπολοχαγό, έγιναν παρατήρηση για το εν λόγω θέμα, αφού ο ίδιος, είχε όμως μαθαίνουμε ενημερώσει τους ανωτέρους του για τα πραγματικά γεγονότα της υπόθεσης, υποδεικνύοντας ότι σκοπός του δεν ήταν να επιφέρει μομφή στο όνομα της Ε.Φ, ενώ δεσμεύθηκε ότι δεν θα υπάρξουν παρόμοιες κινήσεις στο μέλλον.

Ο εν λόγω υπολοχαγός, όπως μαθαίνουμε χαίρει άκρας εκτίμησης από τους στρατιώτες του, ενώ κρίνεται ως συνεπής στα καθήκοντα του στη δύναμη, αφού στο παρελθόν απέσπασε τα εύσημα από ανωτέρους του για το έργο που επιτελεί.

tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου