Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Ξυλοκοπήθηκε παιδεραστής στις φυλακές – Του επιτέθηκε ο αδελφός ανήλικης που είχε βιάσει

Ετοιμαζόταν για αποφυλάκιση τον Δεκέμβριο, φαίνεται όμως ότι δεν έβαλε μυαλό ο κρατούμενος από τη Λεμεσό, ο οποίος καταδικάστηκε για το βιασμό ανήλικης, γι’ αυτό και δέχθηκε επίθεση , από τον αδελφό του θύματος, ο οποίος επίσης εκτίει επίσης ποινή φυλάκισης στις Κεντρικές Φυλακές.

Στο δρόμο για το ιατρείο της πτέρυγας 8, ο 50χρονος καταδικασθέντας βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον αδελφό της ανήλικης, που είχε κακοποιήσει σεξουαλικά, ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του αντικρίζοντας τον, αφού πρόσφατα είχε προβεί σε μία ακόμη προκλητική κίνηση.

Ο 50χρονος, ο οποίος είναι ενταγμένος στον ΚΕΑ (Κέντρο Επαγγελματικής Αποκατάστασης), εργάζεται εκτός φυλακών και εκμεταλλευόμενος όπως φαίνεται την επαφή του με τον έξω κόσμο, απέστειλε πριν από 2 περίπου μήνες, αίτημα φιλίας στην ανήλικη που είχε κακοποιήσει.

Η θρασύτατη κίνηση του, εξόργισε τους υπόλοιπους κρατούμενους, οι οποίοι περίμεναν την ευκαιρία για να του χιμήξουν, γι’ αυτό και τοποθετήθηκε, για λόγους δικής του προστασίας, στην πτέρυγα 9.

Σήμερα όμως η επίσκεψη του στο γιατρό των φυλακών δεν του βγήκε σε καλό, αφού θεάθηκε από τον αδελφό της ανήλικης, ο οποίος κρατείται επίσης για υπόθεση ναρκωτικών και τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή.

Οι φύλακες δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τον αγανακτισμένο αδελφό της ανήλικης, όταν επιτέθηκε στον 50χρονο, τον οποίο άρχισε να χτυπά με μανία, μέχρι τη στιγμή που τον τράβηξαν σχεδόν αιμόφυρτο μέσα από τα χέρια του.

Το περιστατικό υποδεικνύει, ότι το σύστημα αποκατάστασης φυλακισμένων δεν λειτουργεί για όλους το ίδιο και ίσως η κάθε περίπτωση, ειδικά αυτές που οδηγούνται προς αποφυλάκιση, να πρέπει να εξετάζεται διαφορετικά.

Τώρα εάν είναι έτοιμη η κοινωνία να επανεντάξει στους κόλπους της ένα καταδικασθέντα παιδεραστή, που με την πρόσφατη κίνηση του, δείχνει ότι δεν υπήρξε μεταμέλεια από μέρους του για το έγκλημα του, είναι ένα θέμα που θα πρέπει να προβληματίσει τις αρχές.

tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου