Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει να αποφύγουν αυτή την εβδομάδα μια συμφωνία και να την αναβάλλουν για την επόμενη, ενώ οι υπόλοιποι ευνοούνται σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ Ένα καλό γεύμα με τον άνθρωπό σας θα σας κάνει πολύ μεγάλο καλό. Η στιγμή είναι κατάλληλη για διασκέδαση και χαλάρωση. Κάνε κάτι και για σένα.
ΔΙΔΥΜΟΙ Καλό θα ήταν να κάνετε μια ανασκόπηση της μέχρι τώρα πορεία σας και να πάρετε αποφάσεις για τα σημαντικά ζητήματα που σας απασχολούν.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Να ξέρετε πως ό,τι αποφασίσετε τώρα, θα σας ακολουθήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς, γι' αυτό και θα πρέπει να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρότητα.
ΛΕΩΝ Είστε σε πολύ καλή διάθεση και το δείχνετε με κάθε τρόπο. Προσέξτε φιλίες που παλαιότερα σας έχουν φερθεί ύπουλα. Θα ξαναχτυπήσουν.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν σε ησυχία. Έχετε αναλάβει μάλλον αρκετά με αποτέλεσμα να χάνεις και τα αβγά και το καλάθι.
ΖΥΓΟΣ Μην προσπαθείτε να κάνετε τον κόσμο καλύτερο, γι' αυτό, μην σπαταλάτε την ενέργειά σας γιατί στο τέλος απογοητευτείτε. Η τυχερή σας μέρα σε θέματα ερωτικά είναι το Σάββατο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Καλύτερα να δείξετε λίγη περισσότερη προσοχή στον άνθρωπό σας τον οποίο έχετε παραμελήσει εδώ και μήνες και ίσως δεν αντέξει να σας περιμένει άλλο.
ΤΟΞΟΤΗΣ Άλλαξε λίγο τρόπο συμπεριφοράς στα αγαπημενα σας πρόσωπα. Δεν θα σας αγαπούν αιώνια.... Και τότε θα μείνετε μόνοι σας και τότε θα καταλάβετε τι χάσατε, αλλά θα είναι αργά.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές, με αποτέλεσμα να κουράζεστε και να εξαντλείστε, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Κάνε ένα διάλειμμα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Αν έχετε τη δυνατότητα προσπαθήστε να βρείτε τρόπους ψυχαγωγίας και να βγείτε έξω να διασκεδάσετε κάντε το.... Ευχάριστα νέα στη δουλειά.
ΙΧΘΕΙΣ Σε γενικές γραμμές όμως αυτή η εβδομάδα δεν έχει να προσφέρει κάποια σημαντική εξέλιξη. Τα καλά έρχονται από εβδομάδας. Νέος έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα...

showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου