Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Θύμωσε η Ευρυπίδου γιατί γελούσε διαγωνιζόμενη – «Δεν είναι όλοι ίσοι εδώ γελώ για να μην κλάψω για τα αρνητικά» (Βίντεο)

Δεν άντεξε η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου, βλέποντας την Ιωάννα Χατζηχρίστου να γελά την ώρα που άκουγε την κριτική που της γινόταν και ρώτησε τον λόγο.


Η Ιωάννα προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα και την αγανάκτηση της, τα είπε ένα χεράκι στην παραγωγή για την μεταχείριση που τυγχάνουν κάποια κορίτσια σε σχέση με άλλα, ενώ εξήγησε ότι ο λόγος που γελά είναι για να μην στεναχωρεί τον κόσμο της.

«Ιωάννα ξέρεις τι πρόσεξα όταν ακούς κάτι αρνητικό, γελάς, δεν ξέρω γιατί», ήταν η απορία της Κωνσταντίνας Ευρυπίδου, η οποία της επισήμανε ότι θα έπρεπε να προβληματίζεται όταν ακούει κάτι αρνητικό και όχι να γελά.

«Δεν θέλω ο κόσμος μου να με βλέπει στεναχωρημένη, δέχομαι τα αρνητικά και θέλω να χαμογελώ», απάντησε η Ιωάννα, η οποία επεσήμανε ότι ο κόσμος βλέπει κάποια πράγματα, τα οποία δεν μπορεί να εξηγήσει, αφού φαίνονται από μόνα τους.

Η παρουσιάστρια, κάλεσε τη διαγωνιζόμενη να εξηγήσει τι εννοούσε γιατί με τη δήλωση της αφήνει υπονοούμενα.

«Δεν είναι υπονοούμενο, ο κόσμος τα βλέπει, δεν είναι όλοι ίσοι εδώ πέρα, δεν υπάρχει κάποια ισότητα μεταξύ των κοπέλων, ο κόσμος μου το βλέπει όλος ο κόσμος το βλέπει», επέμεινε η Ιωάννα.

Η διαγωνιζόμενη συμπλήρωσε ότι θα έπρεπε όλες οι κοπέλες να τυγχάνουν της ίδιας μεταχείρισης, υποδεικνύοντας ότι δεν ήταν δίκαιο κάποιες, όπως έτυχε σε εκείνη να κληθούν να απαντήσουν ερωτήσεις και άλλες να περπατήσουν στην πασαρέλα για να βαθμολογηθούν.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους, απάντησε ότι κάθε χρόνο σε αυτό το διαγωνισμό, αλλά και σε διεθνείς διαγωνισμούς, οι δοκιμασίες δεν είναι ποτέ οι ίδιες για όλες τις κοπέλες, σημειώνοντας ότι, οι δοκιμασίες επιλέγονται μετά από κλήρωση.

« Δεν είναι θέμα της παραγωγής σου έπεσε μία διαδικασία που σε έχει δυσκολέψει, θα μπορούσε να ήταν κάτι άλλο», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου, θέλησε ωστόσο να διευκρινίσει κάποια πράγματα, δηλώνοντας ενοχλημένη από τα σχόλια που γίνονται ότι η παραγωγή και οι κριτές, διαχειρίζονται την κάθε κοπέλα ξεχωριστά.

« Δεν είστε όλες οι ίδιες, κάποιες έχουν καλή πασαρέλα, άλλες καλή φωτογραφία, κάποιες δεν έχουν κάτι ξεχωριστό», διευκρίνισε η κριτής, υποστηρίζοντας ότι η διαγωνιζόμενη μπαίνει σε μειονεκτική θέση για να την υποστηρίξει ο κόσμος και πως με τέτοιους είδους σχόλια, φουντώνει ο κόσμος.



tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου