Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Feel Fantastic: Ποια ειναι η Στέλλα Ανδρέου; To κορίτσι που αποχώρησε

Η γλυκιά παρουσία της Στέλλα Ανδρέου, για κάποιους ήταν η ευκαιρία να πάρουν δύναμη.

Το μοντέλο ξάφνιασε την κριτική επιτροπή απο την πρώτη και όλας εμφάνιση της στα casting του Feel Fantastic καθώς η κοπέλα είναι κωφή.





Aν θυμάστε καλά , πρώτος ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλο, δήλωσε ότι «για το modeling δεν αποτελεί μειονέκτημα το ότι δεν ακούει» και οι υπόλοιποι κριτές, Χριστίνα Δημητρίου, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Νικόλας Ιωαννίδης και Χάρης Σάββα, εξέφρασαν επίσης θαυμασμό προς την κοπέλα.





Η Στέλλα Ανδρεου με την συμμετοχή της ήθελε για να δείξει στον κόσμο ότι οι κωφοί μπορούν να κάνουν τα ίδια ακριβώς πράγματα με τους ακούοντες.

Άλλωστε όπως ομολόγησε η ίδια η συμμετοχή της στο Feel Fantastic δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για εκείνην, μιας και συμμετείχε πολλές φορές στα καλλιστεία «Μις Κωφή Κόσμος», εκπροσωπώντας την Κύπρο.





Σε συνέντευξη της στο περιοδικό Down Town, η Στέλλα ανέφερε ότι δεν έχει νιώσει ποτέ διαφορετική, ενώ εξήγησε ότι δεν γεννήθηκε κωφή. «Δεν έχει να κάνει με τα γονίδιά μου, ούτε υπάρχουν άλλα κωφά άτομα στην οικογένεια. Απλώς, στη βρεφική μου ηλικία παρουσιάστηκαν κάποιοι προβλήματα με αποτέλεσμα να χάσω την ακοή μου.»



Και για όσους δεν γνωρίζατε η Στέλλα Ανδρέου κατάγεται από τον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας αλλά διαμένει στη Λευκωσία. Είναι πτυχιούχος αισθητικός. Της αρέσει να αθλείται, ενώ απολαμβάνει βόλτες στα καταστήματα. Την ενδιαφέρει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το modeling και προσπαθεί να χτίσει τη καριέρα της στο χώρο. 

Πρόσφατα πήρε μέρος στο διαγωνισμό Μiss Deaf World που πραγματοποιήθηκε στην Τσεχία. Ενημερώνεται για τις τάσεις της μόδας και ενδιαφέρεται για τη τέχνη της φωτογραφίας. Αγαπημένο της μοντέλο, η Andriana Lima.

socialista.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου