Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΚΥΠΡΟΣ: ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ... ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Γύρω στις 9.20 μ.μ. χθες, έγινε αντιληπτή πυρκαγιά σε προθάλαμο ταράτσας πολυκατοικίας στη Λεμεσό, η οποία επεκτάθηκε σε μικρή αποθήκη. 

Από την πυρκαγιά, η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκλήθηκαν ζημιές σε περιουσία που υπήρχε στον προθάλαμο της ταράτσας και εντός της αποθήκης. Από προκαταρκτικές εξετάσεις πού έγιναν, φαίνεται ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Συλλήψεις

Συνελήφθη χθες για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 50χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης καλλιέργειας φυτού κάνναβης.
Σε έρευνα που έγινε στην οικία του 50χρονου στη Λεμεσό, εντοπίστηκε μέσα σε πλαστικό δοχείο στη βεράντα ένα υπό καλλιέργεια φυτό κάνναβης ύψους 50 εκατοστών.
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.
Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοκκινοτριμιθιάς διερευνά την υπόθεση.
Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκίνητου.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου