Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Sexy - Κύπρια «ζουμερή» ηθοποιός άλλαξε Facebook profile pic & αναστάτωσε το Facebook - Το σχόλιο της για την άρθρο αυτό!

Sexy - Κύπρια «ζουμερή» ηθοποιός άλλαξε φωτογραφία στο προφίλ της και αναστάτωσε το FacebookH νεαρή Κύπρια ηθοποιός δεν διστάζει να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές και μια άλλη της πλευρά... Εννοούμε βεβαίως τη θηλυκή της πλευρά, η οποία δεν περνά απαρατήρητη στο αντρικό κοινό.

Η Γιώτα Κρος ποζάρει στο φακό με σέξι βλέμμα, δείχνοντας πέρα από το ταλέντο της στην υποκριτική και μια πιο αισθησιακή εικόνα. Εννοείται πως τα «likes» άρχισαν αμέσως να πέφτουν σορηδόν.

1265611 508326325928303 1192983816 o

Μας αρέσει η συγκεκριμένη ηθοποιός για ακόμη ένα λόγο. Ξέρει να λέει τα πράγματα με το όνομά της, υποστηρίζοντας σθεναρά την άποψή της.

Πρόσφατα μάλιστα χωρίς ίχνος κόμπλεξ, έγραψε στο προφίλ της τα πιο κάτω:

«Το εύσωμο κορμί στην γυναίκα μπορεί να είναι εξίσου ηδονικό όσο και το αδύνατο και αντιθέτως. Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή έτσι και οι άνθρωποι έχουν ο καθένας το δικό του σχήμα. Ά-σχημο σημαίνει κάτι χωρίς σχήμα, Τίποτα στον πλανήτη Γη μπορεί να ονομαστεί Ά-σχημο διότι όλα και όλοι έχουν ένα σχήμα. Αυτό που για μένα είναι αισχρό για κάποιον άλλον μπορεί να είναι υπέροχο. Αυτή λοιπόν είναι η σχετικότητα και η φύση των πραγμάτων.»

Εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε με τη γλυκιά ηθοποιό.

Το άρθρο αυτό έχει αναρτηθεί από την ιστοσελίδα Tothemaonline και η Γιώτα σχολίασε κάτων από την ανάτηση το εξής σχόλιο:





tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου