Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ...

Σε ηλικία 82 ετών «έφυγε» τη Δευτέρα από τη ζωή ο κορυφαίος σχεδιαστής Όσκαρ ντε λα Ρέντα, στο σπίτι του στο Κέντ.

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε η σύζυγός του Ανέτ, ενώ με ανακοίνωσή τους, οι εκπρόσωποι του οίκου δήλωσαν πως ο σχεδιαστής άφησε την τελευταία του πνοή, περικυκλωμένος από την οικογένεια, τους φίλους και τα σκυλιά του, τονίζοντας πως μπορεί να τους λείπει πολύ, αλλά παραμένει ακόμα μαζί τους, γι΄αυτό και θα συνεχίσουν την σκληρή δουλειά, ώστε η εταιρία να γίνει ακόμα πιο ισχυρή.




Παρά την επίσημη ανακοίνωση, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής αιτία θανάτου του. Σημειώνεται, ότι ο Όσκαρ ντε λα Ρέντα είχε διαγνωστεί με καρκίνο το 2006.
Ο Όσκαρ ντε λα Ρέντα, παρά την ηλικία και τα προβλήματα της υγείας του, δούλευε μέχρι την τελευταία στιγμή. Στις 9 Σεπτεμβρίου είχε δώσει το «παρών» στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, ενώ απόδειξη αποτελεί και το εκπληκτικό νυφικό της Αμάλ Αλαμουντίν (27 Σεπτεμβρίου) το οποίο φόρεσε στον γάμο της στη Βενετία με τον Τζόρτζ Κλούνεϊ, αποκομίζοντας διθυραμβικά σχόλια για την κομψότητα και την διακριτική πολυτέλειά του, με την 36χρονη δικηγόρο να καμαρώνει, πως ήταν ακριβώς αυτό που ήθελε για τον γάμο της: Ρομαντικό και ταυτόχρονα κλασάτο! 
 
Γεννημένος στις 22 Ιουλίου 1932 στην Δομινικανή Δημοκρατία, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο της μόδας τα τελευταία ΠΕΝΗΝΤΑ χρόνια! Πριν την Αμάλ Αλαμουντίν όμως, πλήθος «Πρώτων Κυριών» αλλά και celebrities είχαν αφεθεί στα μαγικά χέρια του κορυφαίου σχεδιαστή, τον οποίο εμπιστεύονταν με κλειστά μάτια για όλες τις επίσημες εμφανίσεις τους. Τζάκι Κένεντι, Νάνσι Ρίγκαν, Λάουρα Μπους, Χίλαρι Κλίντον, η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, η πριγκίπισσα Νταϊάνα αλλά και Μισέλ Ομπάμα ήταν οι «Πρώτες Κυρίες» που τον επέλεξαν πολλές φορές για σημαντικά γεγονότα.

Πηγή: www.showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου