Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΑΕΛ - Με όλα τα όπλα

Η διακοπή στο πρωτάθλημα για την ΑΕΛ μπορεί να μην ήταν και η καλύτερη από πλευράς αγωνιστικής κατάστασης αφού η ομάδα έδειχνε να βρίσκει πατήματα όμως από την άλλη λειτούργησε ευεργετικά για τους τραυματίες της ομάδας.

Ο Ιβάιλοφ Πέτεφ έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεση του, εκτός από τον Καρίμ Φεργκρούζ. Οι Ζεζίνιο, Ιονίτα, Μπαρσέλος, Οχένε, Γκιγκίεβιτς έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τους ενώ στα ευχάριστα περνά και η ετοιμότητα του Εστεμπάν Σακέτι. Ο Αργεντινός προπονείται κανονικά όμως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αφού δεν είναι γραμμένος στο ρόστερ της ομάδας. Θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση για τον Ιανουάριο.

Βλέποντας τον Αργεντινό Σακέτι να είναι έτοιμος αλλά και τον Οχένε επίσης το ίδιο κανείς αντιλαμβάνεται το πόσο θα γεμίσει η ΑΕΛ στην μεσαία γραμμή. έχοντας ήδη τους Νικολάου, Ντιαλό, Μπεμπέ και Μπαρσέλος θα γίνεται πραγματική μάχη για το ποιος θα ξεκινάει στην ενδεκάδα της ομάδας.

Η ΑΕΛ θα πάει στο ΓΣΖ το Σάββατο για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Μια ομάδα αρκετά υπολογίσιμη και δυνατή όπως έδειξε μέχρι τώρα. Είναι μια έδρα που η ΑΕΛ καλείται να δείξει χαρακτήρα και να περάσει νικηφόρα αν θέλει να παραμείνει στα ψηλά και στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Χρειάζεται προσοχή αφού η ΑΕΚ επιθετικά έχει ποιότητα ενώ σίγουρα και η μεσαία γραμμή θα κρίνει πολλά στο παιχνίδι. Τα λάθη απαγορεύονται σε τέτοιο παιχνίδια και η συνοχή που θα παρουσιάσει η ομάδα θα παίξει τον δικό της ρόλο.

Το Σάββατο είναι προγραμματισμένη και η εκλογική γενική συνέλευση του σωματείου. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιον προς το παρών αποδεικνύοντας ότι ο Ανδρέας Σοφοκλέους παίζει μόνος του. Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΛ θα κατεβάσει δικό του συνδυασμό ο οποίος αναμένεται μάλλον να είναι και ο μοναδικός.

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου