Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Τους έπιασαν με τις φίσες του Πόκερ στο χέρι!

Μέλη της Αστυνομίας, μέσα στο πλαίσιο των συντονισμένων επιχειρήσεων για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου και της κυβείας, διεξήγαγαν χθες βράδυ έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος, σε συγκεκριμένο υποστατικό για το οποίο υπήρχε πληροφορία ότι διεξαγόταν κυβεία.

Κατά την είσοδο των μελών της Αστυνομίας στο εν λόγω υποστατικό, εντοπίστηκαν 12 πρόσωπα, τα οποία επιδίδονταν σε κυβεία (Πόκερ με φίσιες), καθώς επίσης και άλλα 15 τα οποία συναθροίστηκαν με σκοπό την κυβεία.

Επίσης, από έλεγχο των θαμώνων διαπιστώθηκε, ότι εναντίον τεσσάρων προσώπων εκκρεμούσαν διάφορα εντάλματα προστίμου, τα οποία προχώρησαν και διευθέτησαν τις οφειλές τους.
Ένας 43χρονος εκτελούσε χρέη φρουρού χωρίς να είναι κάτοχος άδειας φρουρού με αποτέλεσμα να συλληφθεί, ενώ και δεύτερο πρόσωπο, ηλικίας 28 ετών συνελήφθη για το αδίκημα της επίθεσης εναντίον αστυνομικών. Όλοι οι πιο πάνω κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

Από το υποστατικό παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 9 τραπέζια πόκερ και ρουλέτας, μια ρουλέτα, 260 τραπουλόχαρτα και 1749 φίσιες.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων και οι Αστυνομικοί Σταθμοί Γερμασόγειας και Πολεμιδιών συνεχίζουν τις εξετάσεις.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου