Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Την βλέπετε στο Μπρούσκο αλλά… σας θυμίζει κάτι;

Την βλέπετε στο Μπρούσκο αλλά… σας θυμίζει κάτι;

Αναδείχθηκε Μις Φωτογένεια στα Καλλιστεία του 2008, ήταν ένα από τα κορίτσια του Χρήστου Φερεντίνου που άνοιγε τις βαλίτσες στο τηλεπαιχνίδι «Super Deal» και έπαιζε με τον φακό σε φωτογραφήσεις μόδας. 

Ακόμα και την εποχή που είχε τελειώσει με το μόντελινγκ και δούλευε σε νυχτερινά μαγαζιά, η Μένια Μαθιουδάκη , η τηλεοπτική Παυλίνα στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ρουά ματ», δεν έπαψε να κυνηγά το όνειρό της. «Σίγουρα υπήρξαν στιγμές που είχα απογοητευτεί, που με έπιανε το άγχος. ∆εν ήθελα να δουλεύω άλλο νύχτα. ∆εν μου άρεσε. Το έκανα αναγκαστικά για οικονομικούς λόγους. Για να τα βγάζω πέρα. ∆εν έχασα, όμως, την πίστη στον εαυτό μου» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Η ευκαιρία που περίμενε κάποτε ότι θα έρθει ήταν μια οντισιόν που έκανε ο Ανδρέας Γεωργίου πέρυσι τον Νοέμβριο στην Αθήνα αναζητώντας νέα πρόσωπα για τη σειρά «Μπρούσκο». Η Μένια πήρε τον ρόλο της Εύας και αποφάσισε γρήγορα να αφήσει τη ζωή της στην Αθήνα για ένα νέο ξεκίνημα στη Μεγαλόνησο. Ο Κύπριος σκηνοθέτης και ηθοποιός την «έριξε» ανάμεσα στον Σήφη (Αποστόλη Τότσικα) και τη Μελίνα (Ελένη Βαΐτσου). «Για μένα ήταν ένα προσωπικό στοίχημα να τα βγάλω πέρα. Γιατί ήμουν ένα παιδί που ενώ δεν είχα δουλέψει ποτέ στην τηλεόραση ως ηθοποιός, κλήθηκε να παίξει μαζί με γνωστούς ηθοποιούς. Με πήρανε ξαφνικά από τη σχολή και με ρίξανε στον κόσμο της τηλεόρασης – και προσπαθούσα να κολυμπήσω στα βαθιά».


Και ενώ το γυναικείο κοινό του «Μπρούσκο» τη ζήλευε που μπορούσε να αγκαλιάσει και να φιλήσει τον Αποστόλη Τότσικα (είχαν σχέση στη σειρά), η Μένια στην πραγματικότητα φλέρταρε με την κατάθλιψη. «Ήταν πολύ δύσκολα στην αρχή. Ήρθα στην Κύπρο και δεν ήξερα κανέναν. ∆εν έμενα στο κέντρο. Ήμουν απομονωμένη, δεν είχα φίλους, δεν είχα τίποτα. Το πρώτο διάστημα αρνιόμουν να πιστέψω ότι η ζωή μου ανήκει εδώ. Βρισκόμουν στην Κύπρο και πίστευα ότι η ζωή μου είναι στην Αθήνα. Με έπιασε μελαγχολία. Ήμουν στα πρόθυρα έντονης κατάθλιψης», αποκαλύπτει η ηθοποιός.


Source : www.socialista.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου