Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΙΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Ρομαντικές σχέσεις δεν υπάρχουν για σας αυτό το διάστημα. Οτι έρθει καλώς να ορίσει.

ΤΑΥΡΟΣ Πρέπει να παραμείνεις προσεχτικός και να αξιολογίσεις τις επιλογές που σου προκύπτουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ Οι προσωπικές σας σχέσεις δοκιμάζονται. Θα προκύψουν εντάσεις. Μην φοβάστε να δείξετε το πραγματικό σας πρόσωπο λόγω μιας πιθανής απόρριψης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Παίζει τελευταία μία άνοδος στον αισθηματικό τομέα. Αν τελευταία η σχέση σας δεν ήταν «ανθόσπαρτη», αυτή την περίοδο κάνετε μια καινούργια αρχή και προσπαθείτε να γίνετε πάλι ευτυχισμένος.

ΛΕΩΝ Βάλε πρόγραμμα στη ζωη σου και σταμάτα με το... ότι βρέξει ας κατεβάσει. Καιρός να βάλεις μυαλό γιατί αλλιώς χάνεις και τα αβγά και το καλάθι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Μην αφήσετε την ενέργεια σας να χαθεί. Μπορείτε να έχετε ό, τι θέλετε, αν χρησιμοποιείτε την πνευματική σας γοητεία.

ΖΥΓΟΣ Παθιασμένη η διάθεση σας τις τελευταίες μέρες. Κάτι σας έχει ανεβάσει στα ύψη. Ευκαιρία να αποκτήσεις αυτά που σου έλειπαν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Το ενδιαφέρον σας για τη φιλοσοφία και την ιστορία, θα προκαλέσει το ενδιαφέρον για ταξίδια και ξένες κουλτούρες. Κοιτάξτε τις δυνατότητες και να μιλήσετε με ανθρώπους που μπορεί να θέλουν να σας ακολουθήσουν. Δεν είν' κακή ιδέα.

ΤΟΞΟΤΙΣ Θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα αν αφήσει την καρδιά σου ελεύθερη. Σταμάτα να βασανίζεις τον εαυτό σου και να του βάζεις χαλινάρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ένα ταξίδι αναψυχής θα σε οδηγήσει σε μια καλύτερη κατανόηση με τη σχέση σας. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις γιατί θα το πληρώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Με ένα σωστό σχέδιο δράσης μπορείς να πετύχεις το στόχο σου. Καιρός για σοβαρές αλλαγές τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΙΧΘΕΙΣ Οι εταιρικές σχέσεις θα είναι ευνοϊκές την εβδομάδα αυτή. Μην επιτρέπεις αρνητικές κριτικές να σε ρίξουν ψυχολογικά. Μπροείς όχι απλά να ανέβεις αλλά και να κάνεις θαύματα σε θέματα ερωτικά.

Source : www.showtime-cy.blogspot.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου