Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

«Είμαι νηστικός - Πεινώ πε του κυρίου που κάθετε δίπλα σου να με βοηθήσει» Το παραλήρημα τηλεθεατή και η έκκληση του προς Βουλευτή (βίντεο)

«Είμαι νηστικός - Πεινώ πε του κυρίου που κάθετε δίπλα σου να με βοηθήσει» Το παραλήρημα τηλεθεατή και η έκκληση του προς Βουλευτή (βίντεο)Βοήθεια μέσα από την εκπομπή «έχεις μέσων», ζήτησε απελπισμένος συνάνθρωπος μας με αρκετά προβλήματα υγείας όπως ο ίδιος ανέφερε.
«Έχω τέσσερις μέρες να φάω πεινώ», ήταν τα λόγια απελπισμένου τηλεθεατή.
Ο τηλεθεατής μάλιστα προέβει σε καταγγελία εναντίων της Μητρόπολης της Επαρχίας του, ότι έκανε έκκληση αρκετές φορές στην μητρόπολη της επαρχίας του, που βοηθάει τους άπορους αλλά δεν βρήκε καμία ανταπόκριση με αποτέλεσμα όπως ο ίδιος ανέφερε να τρώει χόρτα από τα χωράφια.

Ο τηλεθεατής ανέφερε χαρακτηριστικά «πεινώ, τι να κάμω να πάω να κλέψω; Πέ του κύριου που κάθετε δίπλα σου να με βοηθήσει» απευθυνόμενος στον Βουλευτή της ΕΔΕΚ, κ. Νίκο Νικολαΐδη ο οποίος ήταν καλεσμένος στην σημερινή εκπομπή.

ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <-----

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου