Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Aλλάζει Γενικό Διευθυντή η εταιρεία ΑΠΟΕΛ

Με ανακοίνωση της η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ποδ λτδ ενημερώνει πως αποχωρεί από την θέση του Γενικού Διευθυντή ο Χριστος Χατζηκυριακος και την θέση του παίρνει ο Ευθύμιος Αγαθοκλέους

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ πληροφορεί ότι ο Χρίστος Χατζήκυριακου, έχει ενημερώσει την διοίκηση για την απόφαση του να αποχωρήσει από την θέση του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας, αφού δέχθηκε επαγγελματική πρόταση σε άλλο επαγγελματικό τομέα και την έχει αποδεχτεί.

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό της εταιρείας επιθυμούν να ευχαριστήσουν τον Χρίστο για την άψογη συνεργασία και τις καλές υπηρεσίες που πρόσφερε κατά την διάρκεια της διετούς του θητείας από την θέση του Οικονομικού και Γενικού Διευθυντή και του εύχονται ότι καλύτερο τόσο στην επαγγελματική του σταδιοδρομία όσο και στην οικογενειακή του ζωή.

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι την θέση του Γενικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο Ευθύμιος Αγαθοκλέους, πρότινος επιχειρησιακός Διευθυντής της εταιρείας. Ευχόμαστε στον Ευθύμιο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Source : www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου