Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Πόρνες κάνουν τατουάζ... το όνομα του νταβατζή τους!

Αδιανόητο! Πόρνες κάνουν τατουάζ με το όνομα του νταβατζή τους!Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η Πολωνική Αστυνομία. Πόρνες που εντοπίστηκαν σε οίκο ανοχής στο Γκντάνσκ είχαν στιγματισμένα τα κορμιά τους με τεράστια τατουάζ με τα ονόματα των προαγωγών τους!

Φράσεις ολόκληρες που παραπέμπουν σε ιδιοκτησία της κάθε κοπέλας από συγκεκριμένο προαγωγό άφησαν άφωνους τους αστυνομικούς.
Στην Αμερική υπάρχει ανάλογο προηγούμενο με πολλές πόρνες να φέρουν τα αρχικά του προαγωγού τους στο σώμα τους, αλλά στις περιπτώσεις εκείνες το τατουάζ ήταν μικρό και σε μη εμφανή σημεία.







Οι αστυνομικοί πίστεψαν ότι πρόκειται για “μαρκάρισμα”, Πως οι πόρνες αναγκάστηκαν να κάνουν τα τατουάζ, όμως όσο η έρευνα προχωρούσε τόσο πιο άφωνοι έμεναν.







Αποδείχθηκε ότι οι πόρνες που είχαν εξαναγκαστεί με εκβιασμούς και ξυλοδαρμούς να κάνουν αυτή τη δουλειά δεν έφεραν τατουάζ, αντίθετα εκείνες που είχαν στιγματιστεί φαίνεται ότι το έκαναν οικειοθελώς, ήταν ένα δείγμα αφοσίωσης ή ακόμη και ανταμοιβή για την πίστη τους!

Πηγές: DailyMail & newsit.gr

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <-----

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου