Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Τώρα έχεις ενθουσιαστεί με ένα άτομο και ψάχνεις τρόπους να το προσεγγίσεις κόντρα σε φίλους και γνωστούς που σου λένε να περιμένεις λίγο ακόμα.


ΤΑΥΡΟΣ Έχετε την τάση να εμβαθύνετε και να μη στέκεστε στην επιφάνεια ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα έρθετε σε επαφή με τις πιο σκοτεινές πλευρές του ανθρώπου.

ΔΙΔΥΜΟΙ Η μισή μέρα σήμερα θα είστε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και το μόνο που ίσως καταφέρετε με επιτυχία είναι να σπάσετε τα ρεκόρ του ύπνου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κάποια οικογενειακά ζητήματα ενδεχομένως να σας αποσυντονίσουν, με αποτέλεσμα να μην είστε σίγουροι για το ποια απόφαση να πάρετε.

ΛΕΩΝ Προσοχή με το ταίρι σας και τις εντάσεις τις οποίες μπορεί να δημιουργηθούν. Να είστε ήρεμοι σε οτιδήποτε το οποίο μπορεί να σας ταράξει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Αν έχετε πάρει κάποια απόφαση αυτή η εβδομάδα είναι η κατάλληλη για να την πραγματοποιήσετε και να πετύχετε αυτό που θέλετε.

ΖΥΓΟΣ Μία λέξη τα λέει όλα: Χαμός. Τα γεγονότα θα "σκάνε" το ένα μετά το άλλο και κινδυνεύετε να "χάσετε τη μπάλα".

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Μπορείς και τα βγάζεις όλα εις πέρας αλλά πρέπει να κοιτάξεις λίγο και τον εαυτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ Επιτέλους έφτασε η περίοδος που θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες και για εσένα. Κινήσου ανάλογα για να μπορέσεις να απολαύσεις την επιτυχία που σε περιμένει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κάντε νέα αλλαγή στον επαγγελματικό σας χώρο αρχίζοντας με την αλλαγή των υπαλλήλων στο χώρο τον οποίο δουλεύετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Είστε αρκετά υπερήφανοι και χρησιμοποιείτε στο στυλ του θεάτρου για να τραβήξετε την προσοχή και να σας λυπηθούν.

ΙΧΘΕΙΣ Είστε αρκετά σκεπτικά άτομα και διανοητικά Ξεφύγετε λίγο από την καθημερινή συνηθισμένη ή ρουτινιασμένη σχέση σας και κάντε κάτι διαφορετικό.

Source : www.showtime-cy.blogspot.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου