Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Κυρίως αίθριος σήμερα ο καιρός με παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και σταδιακά, μέτριοι 4 και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη στα δυτικά και βόρεια και ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Σταδιακά η θάλασσα θα καταστεί γενικά σε λίγο ταραγμένη και τοπικά στα προσήνεμα το απόγευμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό και στα νότια παράλια, γύρω στους 27 υπόλοιπα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν τοπικά βροχές, κυρίως στα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το πρωί βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί μέτριοι 4 και τοπικά μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Source : www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου