Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Έκκληση για δότη ζωής σε 14χρονη. Η Ραφαέλλα ζητά 5 λεπτά από τον χρόνο μας

Έκκληση για να εξευρεθεί συμβατός δότης για την μικρή Ραφαέλλα Φραντζή απευθύνουν οι γονείς και συγγενικά της πρόσωπα. Η 14χρονη Ραφαέλλα θα πρέπει άμεσα να μεταφερθεί στο εξωτερικό για μεταμόσχευση καθώς πάσχει από απλαστική αναιμία.

Η ιστορία της μικρής Ραφαέλλας Φραντζή από τη Λεμεσό αποτελεί κάλεσμα για ανθρωπιά και συνείδηση.

Η 14χρονη Ραφαέλλα πριν από ένα μήνα διαγνώστηκε με μία σπάνια νόσο, με απλαστική αναιμία.

Από τότε νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο με την οικογένεια, τους φίλους και τους συγγενείς της, να κάνουν αγώνα καθημερινά για την εξεύρεση συμβατού δότη.

Η μικρή Ραφαέλλα κοιτάζει σήμερα την κοινωνία στα μάτια και ζητάει στήριξη για να καταφέρει να βγει νικήτρια από τον αγώνα ζωής. Την αγωνία της οικογένειας περιέγραψε στον ΑΝΤΕΝΝΑ ο θείος της μικρής Ραφαέλλας:

"Παρακαλούμε τον κόσμο όπως μπορεί να μας βοηθήσει δίνοντας αίμα για να βρούμε τον σωστό δότη. Ποιο εύκολο θα είναι για όλους μας να βρεθεί όσο πιο σύντομα μπορούμε".

Η μικρή Ραφαέλλα ζητά μόνο πέντε λεπτά από τον καθένα μας. Να δώσουμε λίγο αίμα στο Καραϊσκάκειο ή στα κατά τόπους νοσοκομεία για να εξευρεθεί συμβατός δότης και να μεταφερθεί στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Γερμανία, ώστε να γίνει η μεταμόσχευση.

Source : www.ant1iwo.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου