Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Πετόσφαιρα: Απόλλων – ΑΕΚ για το 22ο Σούπερ Καπ γυναικών

Διεξάγεται το απόγευμα του Σαββάτου, στην αίθουσα «Κίτιον» στη Λάρνακα, ο ετήσιος αγώνας Σούπερ Καπ γυναικών ανάμεσα στην κυπελλοπρωταθλήτρια Απόλλων και τη φιναλίστρια του Κυπέλλου ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17:00.

Σύμφωνα με την ΚΟΠΕ, οι δύο ομάδες θα τεθούν για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού αντιμέτωποι και αναμένεται να επιδιώξουν τη νίκη στον αγώνα. Ο Απόλλων συμμετέχει για 7η φορά στην ιστορία του στον αγώνα του Σούπερ Καπ και βγήκε νικητής στις δύο (2003, 2013), ενώ δεν τα κατάφερε να κερδίσει στις άλλες τέσσερις (1997, 1998, 2000 και 2011). Η ΑΕΚ Λάρνακας συμμετέχει για 4η φορά στην ιστορία, έχοντας στο ενεργητικό της μία κατάκτηση του τροπαίου το 2001. Δεν κατάφερε να το κερδίσει το 1995 και 2007.

Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι κ.κ. Α.Κολοκοτρώνης και Ν.Ευγενίου.

Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 16:00.

Οι δύο ομάδες έχουν προμηθευτεί με εισιτήρια (εισφορά για τα αναπτυξιακά προγράμματα τη ΚΟΠΕ) πάνω στο οποίο θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και αριθμός ταυτότητας (πρέπει να την έχουν μαζί τους για έλεγχο) και οι φίλαθλοι που θα θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα να αποτείνονται στα δύο διαγωνιζόμενα σωματεία.

Ο Απόλλων θα πάρει την κερκίδα όπου βρίσκονται οι επίσημοι (ανατολική) και η ΑΕΚ Λάρνακας θα πάρει την κερκίδα απέναντι από τους επισήμους (δυτική).

Τα δύο πέταλα θα παραμείνουν κλειστά.

Ο Απόλλων θα παίξει με άσπρη φανέλα/μπλε παντελονάκι και η ΑΕΚ με μαύρη φανέλα/μαύρο παντελονάκι .

ΚΥΠΕ

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου