Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Παίρνουν ανάσες

Το ντέρμπι με την ΑΕΛ έχει τελειώσει στον Απόλλωνα και πλέον άπαντες στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο σκέφτονται το παιχνίδι με τον Οθέλλο, όπου ο στόχος είναι αυτονόητος. 

Η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Η ομάδα της Λεμεσού βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό στους τρεις αγώνες που ακολουθούν σε Κύπρο και Ευρώπη. Με Οθέλλο και Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος, θέλουν το απόλυτο των βαθμών. Με την Βιγιαρέαλ θα παλέψουν για το καλύτερο.

Η τεχνική ηγεσία παραχώρησε ρεπό σήμερα στους ποδοσφαιριστές, καθώς χρειάζονται ξεκούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Από αύριο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου.

Ένα παιχνίδι το οποίο θα απουσιάζουν οι Χαμντανί, Ρέζεκ, Γκιέ και Κυριάκου. Τέσσερις σημαντικές απουσίες για τον Απόλλωνα, αλλά υπάρχει το βάθος και η ποιότητα στην ομάδα που μπορούν να αντικατασταθούν.

Πάντως, Χαμντανί και Γκιέ κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν τον αγώνα με την Βιγιαρέαλ και έχουν αρκετές πιθανότητες να προλάβουν. Περισσότερα όμως θα διαφανούν στις επόμενες ημέρες, όταν και θα ανεβάσουν ρυθμούς.

Τέλος, ο σκάουτερ του Απόλλωνα Γιώργος Πίππηρος θα έχει άλλη μια ευκαιρία να πάρει γεύση από τη Βιγιαρεάλ, αφού θα την παρακολουθήσει στον αποψινό εκτός έδρας αγώνα της κόντρα στην Ειμπάρ για την 5η αγωνιστική της La Liga.

Source : www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου