Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Προσοχή: 5+1 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να ανεβάσεις στο Facebook!

Κατά κύριο λόγο για να διαφυλάξεις την προσωπικότητα και όποια επαγγελματικά σχέδια μπορεί να έχεις...

Υπάρχουν πράγματα, σε φωτογραφίες, στάτους, άρθρα ή τραγούδια που θέλετε να ανεβάσετε, τα οποία να σας ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΑΜΕΣΑ την ανάρτησή τους!
Ποια είναι αυτά;
1) Στοιχεία για κάποια παρανομία σας
Δεν είναι μία και δύο οι φορές, που ανόητοι κλέφτες και ληστές, έχουν ανεβάσει κάτι στο Facebook, σχετικό με κλοπιμαία τους και να έχουν εντοπιστεί.

2) Λόγια μίσους
Το γνωστό και ως "hate speech", θα πρέπει να σας κάνει να ξανασκεφτείτε την ανάρτηση μίας φωτογραφίας ή ενός στατους σας. Ο λόγος; Δεν εντυπωσιάζουν κανέναν και δεν γίνεται να συμφωνούν όλοι με την άποψή σας. Το πιθανότερο λοιπόν θα είναι να "κράζετε" χωρίς ανταπόκριση!

3) Πολύ προσωπικές πληροφορίες
Κανείς δεν χρειάζεται να ξέρει για κάθε σημαντική επιτυχία σας (γάμος, εγκυμοσύνη, αύξηση, προαγωγή κτλ) ή αντίστοιχα δυσάρεστο γεγονός. Κάθε τέτοιο σχόλιο είναι πολύ προσωπικό και έτσι θα έπρεπε να μένει!

4) Απαίτηση για "likes"!
Συνήθως το κάνουν οι μεγάλες σελίδες και οι επιχειρήσεις. Ωστόσο σκεφθείτε καλύτερα να ζητήσετε από τους φίλους σας σε δημοσίευση να σας κάνουν like. Τα αποτελέσματα θα είναι μάλλον τα αντίθετα από τα αναμενόμενα.

5) Να περιλαμβάνει κάποιον, ο οποίος δεν θα ήθελε να δημοσιεύσετε κάτι για αυτόν
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να σου κάνουν, από το να σε επισημάνουν χωρίς -έστω- προειδοποίηση! Είναι τουλάχιστον αγενές και μπορεί να οδηγήσει σε διαδικτυακό καυγά.

6) Να είναι λόγος απόλυσης
Ρατσιστικές ή ακραίες συμπεριφορές, εξευτελιστικές φωτογραφίες, "χώσιμο" για τα αφεντικά και πολλά ακόμη είναι από τα πράγματα, που σίγουρα θα σας βάλουν σε δύσκολη θέση στην επαγγελματική σας καριέρα. Το αρνητικό είναι να μένουν τέτοιες αναρτήσεις στο προφιλ σας.
athensmagazine

- Source : http://www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου