Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

KΡΙΟΣ Μικροπροβλήματα στα δόντια και ευαισθησία στις αλλεργίες. Προσοχή ακόμα και στη μελαγχολία. 

TΑΥΡΟΣ Αυτόν τον μήνα μπορείτε να κάνετε πολλά με τα σωστά βήματα. Περάσατε πολλά αλλά τώρα παίρνετε τα πάνω σας και ανεβάζετε τα οικονομικά σας. 

ΔΙΔΙΜΟΙ Στα ερωτικά, είναι γεγονός ότι έχετε παραμελήσει τον άνθρωπό σας. Αν συνεχίσετε θα τον χάσετε και η μοναξιά θα είναι αφόρητη. 

KΑΡΚΙΝΟΣ Γι’ αυτό δείξτε του έμπρακτα αυτό που αισθάνεστε χωρίς να φοβάστε. Προσοχή χρειάζονται οι χρόνιες παθήσεις και να τρώτε πολλές πρωτεΐνες. 

ΛΕΩΝ Οι αναποφάσιστοι επιτέλους παίρνουν τις αποφάσεις για την μελλοντική τους καριέρα. Όσοι ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέξουν λίγο το περιβάλλον τους και να μην έχουν εμπιστοσύνη στους συνεργάτες τους. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ . Είσαστε κυκλοθυμικοί και γι’ αυτό πρέπει να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Ζείτε στο δικό σας κόσμο και ίσως πρέπει να συμβουλευτείτε έναν φίλο για να βρείτε την ισορροπία σας. 

ΖΥΓΟΣ Η υγεία σας είναι πολύ καλή αλλά θα πρέπει να ξεκουραστείτε και να ταξιδέψετε για να ηρεμίσετε. Μην ξεσπάτε στους άλλους για τα δικά σας προβλήματα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Παρόλο που έχετε υπομονή δεν τη χρησιμοποιείτε με αποτέλεσμα να είστε ανενξέλεκτοι. 

TΟΞΟΤΗΣ Αυτή η καχυποψία σας μήπως το ταίρι σας σας απατά , μήπως λέει ψέματα , μήπως αυτό μήπως εκείνο , θα σας φάει στο τέλος.

AIΓΟΚΕΡΩΣ Κάντε νέα αλλαγή στον επαγγελματικό σας χώρο αρχίζοντας με την αλλαγή των υπαλλήλων στο χώρο τον οποίο δουλεύετε. 

YΔΡΟΧΟΟΣ Είστε αρκετά υπερήφανοι και χρησιμοποιείτε στο στυλ του θεάτρου για να τραβήξετε την προσοχή και να σας λυπηθούν. Μην το κάνετε αυτό. 

IΧΘΕΙΣ . Έχετε ταλέντο και διαφέρετε σε κάτι συγκεκριμένο και καλό θα ήταν να το βρείτε και να το αξιοποιήσετε.Θέλετε το «γάλα» σας.

Πηγή: www.showtime-cy.blogspot.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου