Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Ο Κύπριος gay με την πιο εξωφρενική πρόταση γάμου παντρεύτηκε στις Σποράδες (ΦΩΤΟ)

Τον Νοέμβριο του 2013 κατάφερε να βάλει γυαλιά σε ολόκληρη τη Νέα Υόρκη, όταν άφησε 99 μπαλόνια στον ουρανό της Νέας Υόρκης κάνοντας την πιο πρωτότυπη πρόταση γάμου στο σύντροφό του. Τον Ιούλιο του 2014 ένωσαν τις ζωές τους σε ένα υπέροχο σκηνικό στις Σποράδες.

Ο Χάρης Μαυρομιχάλης είναι χορευτής, σεναριογράφος, σκηνοθέτης ταινιών μικρού, αλλά και μεγάλου μήκους, παραγωγός, ένας καλλιτέχνης με πολύπλευρο ταλέντο. Ένα ελεύθερο πνεύμα που ζει και εργάζεται στο Μανχάταν και κατάφερε να βάλει γυαλιά στους προχωρημένους Αμερικάνους. Συγκεκριμένα, η Huffington Post έγραφε για την πρόταση γάμου που έκανε στον εκλεκτό της καρδιάς του Lance Boyd «Δεν έχουμε δει τίποτα παρόμοιο μέχρι τώρα».

Έτσι παντρεύτηκαν με μία όμορφη τελετή στις Σποράδες. Ο Κύπριος σκηνοθέτης Χάρης Μαυρομιχάλης και ο Lance Boyd φρόντισαν και την κάθε λεπτομέρεια. Κοντά τους είχαν άτομα από το στενό φιλικό και οικογενειακό τους περιβάλλον.







Το νεόνυμφο ζευγάρι δε δίσταζε ακόμα και στην γαμήλια του τούρτα να κάνει αναπαράσταση με πολύ όμορφο τρόπο την οικογενειακή του κατάσταση, τοποθετώντας στο σκηνικό ακόμα και το σκύλο τους...



newsit.com.cy


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου