Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - Η «γραμμή», τα ερωτήματα και ο στόχος

Ο αγώνας με τη Μέταλλουργκ όλο και πλησιάζει και η Ομόνοια είναι επικεντρωμένη στο στόχο, που είναι η νίκη με σκορ που να θέτει τις βάσεις για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λινγκ.

Κατοχή της μπάλας, επιβολή και επίθεση με στόχο το γκολ με υπομονή, μυαλό, συνεχή προσπάθεια και παράλληλα επίτευξη συνολικής ισορροπίας για να αποφευχθεί το φαινόμενο του να μένει αμυντικά εκτεθειμένη η ομάδα στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου. Αυτή είναι σε αδρές γραμμές η «γραμμή» που αναμένεται ότι θα ακολουθήσει στο αυριανό παιχνίδι η Ομόνοια για να φθάσει στο στόχο.

Η διάταξη των ποδοσφαιριστών που θα παραταχθούν αύριο στο γήπεδο αποτελεί ερωτηματικό, αφού ο Κώστας Καϊάφας κάθε άλλο παρά αποκαλυπτικός όσον αφορά τις προθέσεις του, εμφανίζεται. Η απάντηση του κατά πόσο θα δούμε παράταξη τριάδας ή τετράδας στην άμυνα θα…δοθεί αύριο στο γήπεδο.


Οι δυο αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον προηγούμενο Ευρωπαϊκό αγώνα είναι δεδομένες (Αλίιπιο καιΚακουμπάβα έχουν αποκλειστεί), ενώ η πιθανότητα επέκτασης των, είναι μεγάλη. Ο Μίλαν Στεπάνοφ ενδέχεται να κάνει ντεμπούτο, ενώ καθόλου δεν αποκλείεται η αρχική παρουσία του Νούνο Ασίς, που έδωσε πνοή στην ομάδα στην ολιγόλεπτη συμμετοχή του στον προηγούμενο αγώνα. Ο Ρούμπιο θέτει επίσης υποψηφιότητα για την ενδεκάδα, ενώ πολύ πιο έτοιμοι εμφανίζονται οι Ποτέ και Φοφανά.


Ο προπονητής της Μέταλλουργκ Σρτζαν Ζαχαριέφσκι παραχωρεί συνέντευξη Τύπου 18:30, στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ. Στις 19:00 ακολουθεί προπόνηση στο ΓΣΠ. Η Ομόνοια θα προπονηθεί στις 7μμ στο «Ηλίας Πούλλος».

Κατάσταση «πανικού»
Κατάσταση «πανικού» επικρατεί ιδιαίτερα σήμερα στα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων. Η προσέλευση Ομονοιατών είναι πολύ μεγάλη. Με βάση τις εκτιμήσεις έχει από χθες το βράδυ ξεπεραστεί ο αριθμός των εισιτηρίων του προηγούμενου αγώνα (11,661). Με την κίνηση που παρατηρείται, δεν αποκλείεται να ανοίξει αύριο βράδυ και η Νότια κερκίδα του ΓΣΠ. 

Source : www.24sports.com.cy


LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου