Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

23χρονη τουρίστρια τραυματίστηκε από αυτοκίνητο στην προσπάθεια της να διασταυρώσει δρόμο

Νεαρή Ρωσίδα τουρίστρια ηλικίας 23 χρόνων τραυματίστηκε σε δυστύχημα που σημειώθηκε χθες βράδυ στην Αγία Νάπα. Η 23χρονη που φέρει μώλωπες και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος της και θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, κρατείται για νοσηλεία σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στις 19.15 το βράδυ 59χρονη από τη Βρετανία και τώρα κάτοικος Παραλιμνίου, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην Αγία Νάπα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε 23χρονη πεζή τουρίστρια από τη Ρωσία η οποία εκείνη την ώρα διασταύρωνε το δρόμο.

Από τη σύγκρουση η 23χρονη τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Παραλίμνι. Η νεαρή εξετάστηκε από γιατρό ο οποίος διαπίστωσε πως φέρει μώλωπες και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος της και θλαστικό τραύμα στο κεφάλι. Η 23χρονη κρατήθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Στην 59χρονη οδηγό του αυτοκινήτου, η οποία έφερε ζώνη ασφαλείας, διενεργήθηκε από την Αστυνομία έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Source : http://www.tothemaonline.com
LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου