Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΑΕΛ - Καλύτερα δεν γίνεται!

«Μας αδικεί το αποτέλεσμα», δήλωσε μετά το χθεσινό 2-2 του ΑΠΟΕΛ στο Ελσίνκι ο Πρόδρομος Πετρίδης. 

Δεν είχε άδικο, όμως η ισοπαλία δεν ήταν η μοναδική αδικία που υπέστη η ομάδα του στο «Σονέρα».

Εν πρώτοις, οι πρωταθλητές αδίκησαν εαυτούς με την παιδαριώδη αμυντική συμπεριφορά τους στη φάση του 1-0. 

Κι αυτό διότι είχαν ενημερωθεί από το τεχνικό επιτελείο ότι αυτό είναι το παιχνίδι της Ελσίνκι στην Ευρώπη και ότι οι Καντζί και Σάβατζ οι αιχμές του δόρατος. Ακολούθως η ομάδα του Γιώργου Δώνη αδίκησε εαυτόν με τη σπατάλη ενός ημιχρόνου (του πρώτου), μέχρι να αποφασίσει να σοβαρευτεί και να πιάσει από το λαιμό την αντίπαλό της.

Η τρίτη αδικία αφορούσε το ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε στο 45’ ο Πολωνός διαιτητής Πάβελ Γκιλ, ο οποίος υποχρέωσε τον ΑΠΟΕΛ να κυνηγά μειονέκτημα δύο τερμάτων. Τέλος, οι «γαλαζοκίτρινοι» αδίκησαν εαυτούς μετά την αποβολή του Καντζί και (ιδίως) μετά την επίτευξη της ισοφάρισης, καθώς δεν κυνήγησαν με ιδιαίτερη ζέση να θέσουν οριστικά νοκ άουτ από χθες τους Φινλανδούς που στην επανάληψη έμοιαζαν με σάκο του μποξ από τα απανωτά χτυπήματα.

Στο «Σονέρα», χθες, αποδείχθηκε ότι -παρά τις σημαντικές απουσίες, την ελλιπή αγωνιστική ετοιμότητα και εξοικείωση με το συνθετικό χλοοτάπητα- ο ΑΠΟΕΛ είναι υπέρτερη ποιοτικά ομάδα από την Ελσίνκι. Δεν κατάφερε να το βγάλει στον αγωνιστικό χώρο πριν αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα και αυτό είναι που οφείλει να προβληματίσει την τεχνική ηγεσία, προκειμένου να βρει απαντήσεις και λύσεις μέχρι τον επαναληπτικό.

Αν τα καταφέρει και στο ΓΣΠ αποτυπωθεί η πραγματική δυναμική των δύο ομάδων, τότε το έργο των πρωταθλητών θα αποδειχθεί πολύ πιο εύκολο απ’ αυτό που προανήγγειλε χθες ο Γιώργος Δώνης. Αν όμως ο ΑΠΟΕΛ αδικήσει ξανά τον εαυτό του, δεν αποκλείονται και νέα καρδιοχτύπια…

- Source : http://www.sigmalive.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου