Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Shakira: Ο Pique είναι ο άνδρας της ζωής μου!

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής της Barcelona έχει σκοράρει στην καρδιά της 37χρονης ποπ σταρ.

Από το 1990 που ξεκίνησε την καριέρα της μέχρι σήμερα η Shakira είναι πάντα στο προσκήνιο και μέσα στα μεγάλα ονόματα της mainstream μουσικής βιομηχανίας διατηρώντας πάντα το δικό της στυλ.

Τώρα ίσως περνάει την καλύτερη της περίοδο αφού είναι πλέον μαμά και είναι σε μία σχέση που την κάνει πολύ ευτυχισμένη και δε χάνει ευκαιρία να μιλάει για τους δύο άντρες της ζωής της όπως στην πρόσφατη συνέντευξη της στο Glam Belezza.

«Έχουμε ήδη όσα χρειαζόμαστε. Ένα δέσιμο, αμοιβαία αγάπη κι ένα μωρό. Νομίζω τα θεμέλια της σχέσης μας είναι τόσο σταθερά που δε θ αλλάξουν όταν παντρευτούμε. Αλλά αν παντρευτώ τελικά, αυτός είναι ο ένας και μοναδικός που θα ήθελα για σύζυγο» ανέφερε η 37χρονη τραγουδίστρια για τον Gerald Pique και τον γιο τους Milan.

Επίσης πρόσθεσε για τη διατροφή της και τις κριτικές για το σώμα της πως τρώει ο,τι θέλει και δε θα μπορούσε να βάλει τη ζωή της στη διαδικασία να γίνει σκλάβος σε αυστηρές δίαιτες. « Τρώω υγιεινά και είμαι μια χαρά. Και όποτε πρέπει να κάνω γυρίσματα για κάποιο βίντεο ή να προετοιμαστώ για κάποια περφόρμανς απλά προσέχω λίγο παραπάνω. Όλα έχουν να κάνουν με την ισορροπία.»

Source : http://klikfm.com.cy/

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <-----

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου