Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - «Να κερδίσουμε το πρωτάθλημα»

Με κάθε επισημότητα, ο Ζοάο Πάολο Αντράντε είναι παίχτης τουΑπόλλωνα. 

O Πορτογάλος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο για 1 + 1 χρόνια και η διοίκηση των κυανόλευκων τον παρουσίασε στο Blue Store. Θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 50 .

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης έγιναν οι ακόλουθες δηλώσεις:

Φάνος Κιννής: «Καλωσορίζουμαι τον Ζοάο στην οικογένεια του Απόλλωνα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Ο Αντράντε απέδειξε την ποιότητα του το διάστημα που βρίσκεται στην Κύπρο, είμαστε σίγουροι ότι θα δώσει άλλη ποιότητα στη αμυντική γραμμή. Είμαστε σίγουροι ότι θα είμαστε πανίσχυροι σε όλους τους θεσμούς».

Αντράντε: «Θα μιλήσω στα ισπανικά, γιατί τα αγγλικά μου δεν είναι και τόσο καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε τόση μεγάλη ομάδα. Χαίρομαι για τις προσπάθειες που έγιναν για να φτάσω εδώ στον Απόλλωνα. Θέλω να δουλέψω πολύ και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει το πρωτάθλημα. Θα προσφέρω τα πάντα, θα δουλέψω σκληρά. Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι σαν παίκτης και να βελτιώνεται η ομάδα. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο, το ΔΣ και τον προπονητή που έκαναν τα πάντα για να με φέρουν στη Λεμεσό».

Φανούριος Κωνσταντίνου: «Σας καλωσορίζουμε στην 2η παρουσίαση ποδοσφαιριστή μας για τη νέα περίοδο. Με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουμε τον Αντράντε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην πρόκληση της νέας του καριέρας. Είμαστε σίγουροι ότι όλες οι μεταγραφικές προσθήκες θα είναι ανάλογες του βεληνεκούς για να είμαστε πανίσχυροι».

Source : www.24sports.com.cy

----> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <-----

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου