Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Συγκλονίζει η έκθεση της παιδοψυχολόγου της 9χρονης που δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα - Κακοποιούσε μέχρι και τις κούκλες της!

- Σοκάρει το παγκύπριο η έκθεση της παιδοψυχολόγου της 9χρονης Αντωνίας που εξασφάλισε το Mega
- "Ο πατέρας της κακοποιούσε μέχρι και τις κούκλες της μικρής, ενώ εκβιάζε την σύζυγό του"
- Η μικρή ζωγράφιζε τα όσα τραγικά είχε βιώσει στο σπίτι της

Σύμφωνα με την έκθεση της παιδοψυχολόγου η 9χρονη Αντωνία εμφάνιζε την εικόνα ενός βαθιά πληγωμένου παιδιού το οποίο δεχόταν ψυχολογική κακοποίηση από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος έφτανε σε σημείο να κακοποιεί μέχρι και τις κούκλες της κόρης του.

Το Mega εξασφάλισε και δημοσιοποίησε την έκθεση της παιδοψυχολόγου που είχε αναλάβει το 9χρονο κοριτσάκι.

Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΥ

Στην έκθεση διαφαίνεται η 9χρονη Αντωνία να παρουσιάζει σημάδια έντονου θυμού έναντι του πατέρα της εξαιτίας της κακοποιητικής συχνά συμπεριφοράς του, με την μικρή να αναφέρει ότι ο πατέρας εκφόβιζε και εκβίαζε τη μητέρα της, ενώ δήλωσε πως κακοποιούσε τις κούκλες της!

Στο πόρισμα της παιδοψυχολόγου, η μικρή Αντωνία φαίνεται να διακατεχόταν από αισθήματα έντονης ανασφάλειας, φόβου για το μέλλον, άγχους και θυμού προς το πρόσωπο του πατέρα της, ενώ διαφάνηκε ότι η 9χρονη είχε αρνητική αλληλεπίδραση με το περιβάλλον της οικογενειακής εστίας πριν το διαζύγιο.

Η άτυχη 9χρονη συνήθιζε να ζωγραφίζει τα όσα φρικτά βίωνε κατά καιρούς στο οικογενειακό της περιβάλλον, και από τις απεικονίσεις της Αντωνίας διαφαίνονται αφενός η προβληματική σχέση των γονιών της, αλλά και οι έντονα προβληματικές συμπεριφορές που συχνά επιδείκνυε ο πατέρας της.

Σύμφωνα με το πόρισμα της παιδοψυχολόγου συνίστατο στην μικρή Αντωνία να τύχει άμεσης ψυχολογικής υποστήριξης, καθώς εμφάνιζε έντονα τα σημάδια ψυχολογικού στρες.

Τα όσα ένιωθε και ζωγράφιζε η 9χρονη θα συμπεριλαμβάνονταν στα στοιχεία τα οποία επρόκειτο να κατατεθούν την ερχόμενη Τρίτη στο δικαστήριο, για σκοπούς επιμέλειας και κηδεμονίας του παιδιού.

Πηγή: newsit.com.cy

----> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <-----

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου