Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΟΧΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΗΝ EUROVISION TOY 2015;

Είναι πλέον γνωστή η πρόθεση του Συμβουλίου και της διεύθυνσης του ΡΙΚ να επιστρέψει μετά από ένα χρόνο αποχής στο διαγωνισμό της Eurovision.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτές τις μέρες συζητείται ο τρόπος εξεύρεσης του τραγουδιού και του τραγουδιστή που θα μας εκπροσωπήσει στην Αυστρία το Μάιο του 2015. 

 Όπως μαθαίνουμε, στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν κατατεθεί δύο προτάσεις από τις οποίες η διεύθυνση του σταθμού καλείται να επιλέξει την πιο οικονομικά συμφέρουσα. Από τη μία προωθεί το μοντέλο της απευθείας ανάθεσης σε καλλιτέχνη, όπως έγινε το 2012 με την Ήβη Αδάμου κι από την άλλη να οργανώσει μία σειρά από προγράμματα μέσα από τα οποία θα επιλεχθεί τόσο το τραγούδι όσο και ο τραγουδιστής. 

 Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ΡΙΚ θέλει να λάβει μέρος στο διαγωνισμό εξού και οι προσπάθειες που καταβάλλει να οργανώσει από νωρίς τη διαδικασία για να αποφευχθούν τυχόν παραλείψεις στη διαδικασία. Τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν εντός της ερχόμενης εβδομάδας όπου θα ανακοινωθεί κι επίσημα η απόφαση της κρατικής τηλεόρασης για τον αν θα προκηρυχτεί ή όχι ανοικτός διαγωνισμός ή για το αν θα προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση. 

 Το θέμα, όπως μαθαίνουμε, σκαλώνει στα άδεια ταμεία του ΡΙΚ με αποτέλεσμα να αναζητούνται όσον το δυνατό πιο οικονομικές λύσεις. Μεγάλο ρόλο σ’ αυτή τη διαδικασία θα παίξουν οι χορηγοί και ίσως η δισκογραφική εταιρία που θα επιλεχθεί για να εμπλακεί με τη διαδικασία.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <-----

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου