Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΚΥΠΡΟΣ: ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΕ ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΤΗΣ...

Ληστεία διαπράχθηκε πριν από λίγο σε γνωστή υπεραγορά της Λεμεσού . Ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία.

Στόχος και πάλι η χρηματοποστολή, στην εν λογω υπεραγορά. Η ληστεία διαπράχθηκε στις 12.10 το μεσημέρι, δύο πρόσωπα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους και επέβαιναν σε αυτοκίνητο, οδηγήσαν το όχημα τους εναντίον του αυτοκινήτου ιδιωτικής εταιρείας ασφαλείας που χρησιμοποιείτο για μεταφορά των εισράξεων της υπεραγοράς προς την τράπεζα. 

Αφού κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο της χρηματαποστολής, οι δύο ληστές απείλησαν με κοντόκαννα κυνηγετικά όπλα τους δύο υπαλλήλους, μιλώντας άπταιστα ελληνικά. Αφού ζήτησαν το χαρτοφύλακα με τις εισπράξεις, ο ένας εκ των δύο ληστών κατάφερε και τον άρπαξε. 

Στη συνέχεια οι δύο τράπηκαν σε φυγή και επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα τύπου σκούτερ άσπρο που βρισκόταν σταθμευμένο λίγα μέτρα από το σημείο της ληστείας και εξαφανίστηκαν. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία, μέλη της αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή όπου γίνονται έρευνες και ανακρίσεις.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <-----

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου