Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΑΕΛ - Πλησιάζει του Γκιγκίεβιτς

Ολοένα και πιο κοντά στην απόκτηση του Λούκας Γκιγκίεβιτς βρίσκονται οι της ΑΕΛ. 

Ο Πολωνός φορ αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του στο Καζακστάν, δεδομένο που θα του επιτρέψει να προχωρήσει το ενδεχόμενο ενσωμάτωσης του στην ομάδα της ΑΕΛ. Ουσιαστικά με τον Πολωνό επιθετικό έχουν συμφωνηθεί τα πάντα και απομένουν τα διαδικαστικά προκειμένου ν’ αποτελέσει μια ακόμη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού.


Πάντως με την προσθήκη των Καντού, Ντανιελζίνιο και Σαρντινέρο οι παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ έχουν φτάσει τους δώδεκα. Απομένει επίσης η προσθήκη του Γκεντιλεγιέ που θα προστεθεί στις λύσεις για το χώρο των χαφ, ενώ αν έρθει και ο Γκιγκίεβιτς τότε θα απομείνει μια μόνο θέση για να συμπληρώσουν τις 15 που δικαιούται η ομάδα όσον αφορά τους ξένους/κοινοτικούς.


Προς το παρόν δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί κατά πόσο θα συμπληρώσουν ή όχι τη θέση που εκκρεμεί για να φτάσουν στο όριο. Αρκετοί είναι αυτοί που διερωτούνται εάν οι επιθετικοί κορυφής που υπάρχουν στο ρόστερ είναι αρκετοί για ν’ αναλάβουν το βαρύ φορτίο του γκολτζή. Εάν και εφόσον προστεθεί στο ρόστερ ο Γκιγκίεβιτς τότε η ομάδα θα διαθέτει δύο καθαρόαιμους επιθετικούς αφού πέραν του 27χρονου φορ λογίζεται και ο 19χρονος Μορένο. Μιλώντας πάντως με ανθρώπους της ομάδας μας ανέφεραν ότι για τη θέση του φορ υπολογίζονται και οι Ντανιελζίνιο, Σαρντινέρο οι οποίοι υπό τις περιστάσεις μπορούν να επωμιστούν τη συγκεκριμένη θέση.

Source : www.24sports.com.cy

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <-----

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου