Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Ο κόσμος διαμαρτυρόταν για την κακοποίηση του σκύλου στο γνωστό ξενοδοχείο και η διευθύντρια τους βιντεογραφούσε - Βίντεο

Αρκετές εκατοντάδες άτομα διαμαρτυρήθηκαν στην χθεσινή πορεία ενάντια στο βάρβαρο έγκλημα που διαπράχτηκε από προσωπικό του Anastasia Beach Hotel σε ένα μικρό σκυλί.

Η διαδήλωση διοργανώθηκε από το Άργος, υπό το σύνθημα "Φτάνει πια", βάδισε προς την Anastasia Beach Hotel - όπου δύο μέλη του προσωπικού κατηγορούνται για ρίψη ενός μικρού σκυλιού σε μηχάνημα σύνθλιψης σκουπίδιων.

Υπήρχαν αρκετές τεταμένες σκηνές μεταξύ της διοίκησης του ξενοδοχείου Tsokkos και διαδηλωτών, με μια μεγάλη αστυνομική παρουσία τόσο στην είσοδο του ξενοδοχείου όσο στο δρόμο έξω.

Το πλήθος φώναζε «ντροπή σου», με την διευθύντρια Τασούλα Τσόκκου να στέκεται προκαλώντας τους θαμώνες- διαδηλωτές που είχαν βρεθεί έξω από το ξενοδοχείο, αφού κρατούσε το κινητό της και βιντεογραφούσε τον κόσμο. Ο βουλευτής Γιώργος Περδίκης, ήταν ανάμεσα στους διαδηλωτές.



«Τα ξενοδοχεία και οι ιδιοκτήτες τους πρέπει να σέβονται τα δικαιώματα των ζώων» είπε ο Βουλευτής Γιώργος Περδίκης στο famagusta-gazette.com.

Ο σκύλος, που ονομάζεται Billy, τραυματίστηκε φρικτά όταν μέλη του προσωπικού το πέταξαν στο μηχάνημα που ρίχνουν τα σκουπίδια για να το θανατώσουν με αυτόν τον τρόπο, που ευτυχώς το κακόμοιρο σκυλί διασώθηκε από τουρίστες που το άκουσαν να ουρλιάζει από τους πόνους.

«Περιμέναμε μια συγνώμη από τους ιδιοκτήτες, και όχι να μας φωτογραφίζουν - σαν να είμαστε οι εγκληματίες», είπε ένας διαδηλωτής.



- Source :  http://www.tothemaonline.com

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <-----

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου