Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ- Έρχεται την Παρασκευή και ενημερώνει ο Λεουβέν

Η Ανόρθωση κατάφερε μετά από τρεις στείρους μήνες να κάνει επιτέλους μια νίκη και να βάλει τέρμα στο ντροπιαστικό για τον βαρωσιώτικο σύλλογο αρνητικό σερί.

Ο Νίκος Κωστένογλου γεύτηκε για πρώτη φορά τη χαρά της νίκης και αν μη τι άλλο η «Κυρία» δεν θα κλείσει τη σεζόν με ήττες. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και στα δύο τελευταία ματς με ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα και ότι βγει.

Στα του προγραμματισμού που ενδιαφέρουν και περισσότερο, ο Τεντ Φαν Λεουβέν έρχεται την Παρασκευή στην Κύπρο και θα ενημέρωση την διοίκηση για τις επαφές του με τον Ολλανδό προπονητή Αντρέ Πάους αλλά και με μεταγραφικούς στόχους που πιθανόν να ενταχθούν στην ομάδα.

Πολύ σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή αφού είναι πολύ σημαντικό να παρθεί η απόφαση το συντομότερο δυνατό για γίνει η καλύτερη δυνατή προετοιμασία και προγραμματισμός για τη νέα σεζόν.

Με τον ερχομό του Λεουβέν στην Κύπρο θα ξεκαθαρίσει οριστικά λοιπόν εάν ο Πάους, που είναι και το φαβορί, θα αναλάβει τελικά την τεχνική ηγεσία της «Κυρίας».

Source : www.24sports.com.cy



--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου