Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΑΠΟΕΛ - Η προπώληση με Ανόρθωση

Ξεκινάει από το μεσημέρι της Πέμπτης (8/05) η προπώληση των εισιτηρίων στους φίλους του ΑΠΟΕΛ, για τον εντός έδρας αγώνα με την Ανόρθωση (Κυριακή 11/05, 18:00).

Λεπτομέρειες στην ανακοίνωση των «γαλαζοκιτρίνων»:

«Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι η έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον 9o αγώνα κατάταξης ΑΠΟΕΛ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ για το Πρωτάθλημα “Γλαύκος Κληρίδης” (Β’ Φάση) 2013-2014 που θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 και ώρα 18:00 στο Στάδιο ΓΣΠ, θα αρχίσει την Πέμπτη 08 Μαΐου 2014 στις 14:00 από τοΔιαδίκτυο και το Orange Shop.

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος (Β’ Φάση) συμπεριλαμβάνονται στα εισιτήρια διαρκείας 2013-2014.

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΚΑΡΤΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ
Σε σχέση με την πρόσφατη απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής της ΚΟΠ για να παραμείνει κλειστή η Νότια κερκίδα του Σταδίου ΓΣΠ, ο ΑΠΟΕΛ ενημερώνει τους επηρεαζόμενους φιλάθλους τα ακόλουθα:

• Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας της Νότιας κερκίδας θα πρέπει να περάσουν από το ORANGE SHOP μέχρι την Παρασκευή 09 Μαΐου στις 19:00 για να παραλάβουν εξασφαλισμένο δωρεάν εισιτήριο αγώνα, για την Ανατολική ή Δυτική κερκίδα. Σε διαφορετική περίπτωση ενδέχεται τα εισιτήρια να εξαντληθούν λόγο περιορισμένης διαθεσιμότητας.
• Για κάθε κάρτα διαρκείας θα δίνεται 1 εισιτήριο αγώνα.
• Απαραίτητη η προσκόμιση του εισιτηρίου διαρκείας.
• Οι κάρτες διαρκείας της Νότιας κερκίδας δεν ισχύουν για είσοδο στον συγκεκριμένο αγώνα.
• Υπενθυμίζεται ότι τόσο στην Δυτική όσο και στην Ανατολική κερκίδα ισχύει το σύστημα ταξιθεσίας, ως εκ τούτου, οι κάτοχοι διαρκείας θα πρέπει να προμηθευτούν δωρεάν εισιτήριο αγώνα με προκαθορισμένη θέση.
• ΔΕΝ θα υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του δωρεάν εισιτηρίου από τα ταμεία του ΓΣΠ.

ΤΙΜΕΣ

Κανονικά εισιτήρια €15
Μαθητικά εισιτήρια €10 (μόνο από την ιστοσελίδα και το orange shop)
ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΛΟΓΟ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Η διάθεση των εισιτηρίων από το διαδίκτυο θα ξεκινήσει από την επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ (όλο το 24ωρο) από την Πέμπτη 08 Μαΐου στις 14:00 το μεσημέρι μέχρι και τις 13:30 το μεσημέρι της Κυριακή 11 Μαΐου.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ 1 ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ www.apoelfc.com.cy


Για αγορά εισιτηρίου μέσω διαδικτύου οι φίλαθλοι έχουν τις 2 πιο κάτω επιλογές:1. ΑΓΟΡΑ & ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ:

Τα εισιτήρια θα μπορούν να τυπωθούν από το σπίτι (για όσους έχουν εκτυπωτές) και απλά οι κάτοχοι τους να προσκομίσουν το τυπωμένο εισιτήριο τους στις εισόδους του Σταδίου (όχι στα ταμεία). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγοραστής που θα εκτυπώσει το εισιτήριο από το σπίτι φέρει την αποκλειστική ευθύνη ούτως ώστε το εισιτήριο που θα εκτυπωθεί να μην φωτοτυπηθεί από οποιονδήποτε, διότι σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα καταστεί δυνατή η είσοδος στο γήπεδο. Όλα τα εισιτήρια θα ελέγχονται ηλεκτρονικά στην είσοδο και στην περίπτωση δεύτερης προσπάθειας εισόδου τότε δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

2. ΑΓΟΡΑ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ORANGE SHOP/ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΓΣΠ:

Τα εισιτήρια θα μπορεί να τα παραλάβει ο αγοραστής την ίδια μέρα από τo Orange Shop και καθ’ όλη τη διάρκεια προπώλησης των εισιτηρίων στο orange shop και ή από τα εκδοτήρια του Σταδίου ΓΣΠ (στο ταμείο Δ6) την ημέρα του αγώνα πριν την έναρξη μέχρι και την έναρξη του αγώνα, προσκομίζοντας τον αριθμό τιμολογίου και επιδεικνύοντας την ταυτότητα του.
- Υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση €1 για έξοδα επεξεργασίας για κάθε εισιτήριο.
- Είναι απαραίτητη η προσκόμιση ταυτότητας και ο αριθμός τιμολογίου κατά την παραλαβή των εισιτηρίων.
- Το κάθε ηλεκτρονικό εισιτήριο αποτελείται από ένα αρχείο pdf το οποίο θα πρέπει να εκτυπώνεται πριν την προσέλευση στο γήπεδο. Το αρχείο pdf θα βρίσκεται στις συναλλαγές εισιτηρίων στο λογαριασμό σας εφόσον επιλέξατε την «Εκτύπωση στο σπίτι».
- Το email επιβεβαίωσης της αγοράς δεν περιλαμβάνει το αρχείο pdf και δεν αποτελεί εισιτήριο εισόδου.
- Για κάθε χρήστη (λογαριασμό), αγορά μέχρι 10 εισιτήρια αγώνα.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ORANGE SHOP

Οι μέρες και ώρες προπώλησης από το Orange Shop είναι:
Πέμπτη 08/05 14:00 - 19:00
Παρασκευή 09/05 09:00 - 19:00
Σάββατο 10/05 09:00 - 14:00

*Το διαδίκτυο θα λειτουργεί κανονικά μέχρι και την Κυριακή 11/05 στις 13:30.
*Δεν είναι εφικτή η πληρωμή με τραπεζική κάρτα.
*Τα δυτικά ταμεία του ΓΣΠ θα είναι ανοικτά από τις 16:30 την μέρα του αγώνα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

- Οι φίλαθλοι θα πρέπει να εισέρχονται στο στάδιο από τις θύρες όπως αυτές αναγράφονται στο εισιτήριο εισόδου και/ή στο εισιτήριο διαρκείας. Σε αντίθετη περίπτωση η είσοδος στο στάδιο δεν θα είναι εφικτή.
- Η είσοδος Δ6 θα παραμείνει κλειστή. Κάτοχοι εισιτηρίων του άνω διαζώματος της Δυτικής θα εισέρχονται από τη θύρα Δ1.
- Η Δυτική, Ανατολική και Νότια κερκίδα θα είναι στη διάθεση των φιλάθλων μας.
- Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 16:30 και καλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα προς αποφυγή ταλαιπωρίας και καθυστέρησης κατά τον έλεγχο στις εισόδους.
- Απαγορεύεται η μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων εντός του Σταδίου.
- H επίδειξη πολιτικής ταυτότητας είναι απαραίτητη για την αγορά και παραλαβή εισιτηρίου.
- Oι θέσεις στη Δυτική και Ανατολική θα τηρούνται αυστηρά για αυτό θα πρέπει όλοι να καταλάβουν τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο και/ή την κάρτα διαρκείας τους.
- Προσπάθεια εισόδου στο γήπεδο με εισιτήριο ή κάρτα διαρκείας η οποία έχει χρησιμοποιηθεί ξανά για είσοδο στον ίδιο αγώνα είναι παράνομη και η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ενημερώνει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις θα λάβει μέτρα εναντίον των παρανομούντων. Στις δε περιπτώσεις των εισιτηρίων διαρκείας διατηρεί το δικαίωμα να τα ακυρώσει.
- Με κάθε εισιτήριο και/ή εισιτήριο διαρκείας επιτρέπεται η είσοδος σε ένα φίλαθλο, ανάλογα της κατηγορίας εισιτηρίου και της ηλικίας του φιλάθλου.
- Καλούνται οι φίλαθλοι της Ομάδας μας όπως σταθμεύσουν τα οχήματα τους Νοτιοδυτικά του Σταδίου, χωρίς όμως να εμποδίζουν την ομαλή κυκλοφορία των αυτοκινήτων στις οδικές αρτηρίες της περιοχής.
- Πληροφορίες για τα μέτρα ασφαλείας θα ανακοινωθούν πριν τον αγώνα».


Source : www.24sports.com.cy

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου