Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΑΠΟΕΛ - Πολύ σκληρός για να πεθάνει

Ήταν στο 76ο λεπτό όταν ο Ατόρνο πήρε την πάσα από το Σαντίν μέσα στην περιοχή και με ένα ωραίο πλασέ πέτυχε το 2-1.


Την ίδια ώρα ο Απόλλωνας στη Λεμεσό κρατούσε το 0-1 και έδινε άλλη μια ευκαιρία στην ομάδα του Γιώργου Δώνη για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Με τη λήξη του αγώνα στη Λεμεσό οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ξέσπασαν σε έντονους πανηγυρισμούς αφού η ομάδα τους μπήκε ξανά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Η πλειοψηφία του κόσμου των «γαλαζοκιτρίνων» είχε χαμένο το πρωτάθλημα όμως ο Γκίε έδωσε στον ΑΠΟΕΛ μια 2η ευκαιρία κάτι που γίνεται πολύ σπάνια.

Για αυτό και το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ. Η ομάδα της Λευκωσίας με δυο συνεχόμενες ήττες έδειχνε ότι έμενε από δυνάμεις και ουσιαστικά έδινε το πρωτάθλημα στην ΑΕΛ. Από χτες έχει αλλάξει το σκηνικό. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο την ερχόμενη Κυριακή με την Ανόρθωση και θα πάνε στις 17 του Μάη στο Τσίρειο για να χτυπήσουν το πρωτάθλημα. Ουσιαστικά σε 5 μέρες ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί σε 2 τελικούς για πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η απόδοση των «γαλαζοκιτρίνων» στο χθεσινό παιχνίδι δεν έφτασε σε ψηλά επίπεδα όμως σε αυτή την καμπή του πρωταθλήματος μετράει μόνο το αποτέλεσμα. Ο ΑΠΟΕΛ δεν βελτιώθηκε σημαντικά σε σχέση με τα δυο προηγούμενα παιχνίδια. Η μόνη διαφορά ήταν ότι οι παίκτες του Γιώργου Δώνη είχαν τεράστια θέληση και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο αφού είχε θιχτεί ο ποδοσφαιρικός τους εγωισμός.

Στο 2ο ημίχρονο με την είσοδο του Σέρινταν στο γήπεδο και τις εσωτερικές αλλαγές που έγιναν ο ΑΠΟΕΛ βελτιώθηκε σημαντικά, πίεσε την Ομόνοια και κατάφερε να πετύχει το 2ο γκολ με τον Ατόρνο. Ο Παραγουανός έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει και ίσως να έπρεπε να είχε πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.



Η πιο συγκινητική στιγμή στο ΓΣΠ ήταν 10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα. Οι αρχηγοί των δυο ομάδων συνοδευόμενοι από τους συμπαίκτες τους κατέθεσαν λουλούδια μπροστά από το Νότιο πέταλο στη μνήμη του 16χρονου οπαδού του ΑΠΟΕΛ που έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Ο κόσμος και των δυο ομάδων σηκώθηκε όρθιος και χειροκροτούσε παρατεταμένα την ενέργεια των ποδοσφαιριστών. Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ σήκωσαν πανό που έγραφε «Και εκεί ψηλά κάνε τους να χαμογελούν…» και συμβολικά παρέμειναν σιωπηλοί για τα 16 πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.

Source : ww.24sports.com.cy

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου