Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Χριστοδουλίδης: «Σύντομα ανακοινώσεις για νέα οικονομική βοήθεια»

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης την επίσκεψη του Προέδρου Αναστασιάδη στη Γερμανία. Σε δηλώσεις στο Πρωϊνό Δρομολόγιο ο κύριος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι υπάρχουν πολλά θέματα κοινού ενδιαφέροντος και πολλά θέματα στα οποία μπορεί να υπάρξει γερμανική στήριξη.

Ο κύριος Χριστοδουλίδης επεσήμανε ότι οι θετικές εξελίξεις στην οικονομία και η πιστή εφαρμογή του προγράμματος δίνουν στην Κύπρο το δικαίωμα να ζητήσει περαιτέρω βοήθεια και παρέχουν σε κάποιους το δικαίωμα να δώσουν μεγαλύτερη στήριξη. Χαρακτήρισε πολύ σημαντική της δέσμευση της Γερμανίας για παροχή οικονομικής και δωρεάν τεχνικής βοήθειας για στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και να συμβάλει στη μείωση της ανεργίας.


Για την οικονομική βοήθεια ο κύριος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις. Είπε επίσης ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην δημιουργία δημόσιου οργανισμού ιδιωτικού δικαίου, ο οποίος θα αναλάβει τη διαχείριση της οικονομικής βοήθειας που θα παρέχεται από το εξωτερικό. Στόχος, είπε, είναι να χρηματοδοτηθούν μικρομεσαίες και επιχειρήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.

Source : www.kathimerini.com.cy

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου